• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πώς ο Κρόνος πέτυχε μια μεγάλη νίκη 4 – 0 τις Μπενίτσες

March 12, 2022 538

 

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Κρόνος στο γήπεδο Περιβολίου επικρατώντας με 4 – 0 της αξιόμαχης ομάδας των Μπενιτσών και παραμένει στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο ΑΟ Κέρκυρα. Αυτή ήταν η 16η νίκη του Κρόνου σε 17 αγώνες!

Μεγάλη νίκη του Κρόνου 4 – 0  τις Μπενίτσες

Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά δίνοντας την εντύπωση για ένα δυνατό ντέρμπι. Άλλωστε οι Μπενίτσες βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχουν αποδείξει πόσο δυνατή ομάδα είναι. Ωστόσο, μόλις στο 8’ ο  Σουλάνης με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Το πέναλτι κέρδισε ο Αρμενιάκος που ανατράπηκε. Και μετά το 1 – 0 ο Κρόνος έχασε ευκαιρία με τον Καββαδία Β. για το 2 – 0 στο 12΄με κεφαλιά εξ επαφής και τον Κουρσάρη να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση.   Το 2 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Λυμπόπουλος στο 37΄με προβολή. Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ από τον Γράντο και κεφαλιά του Καββαδία Β. με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Πολύ καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, αλλά το σουτ δε βρήκε στόχο.

Στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53΄ σε  αντεπίθεση του Κρόνου ο Αρμενιάκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας το 3 – 0.

Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Κουλούρης Θ. στο 82’ σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ με προσωπική ενέργεια που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου ντριμπλάροντας όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του. Δυο πολύ καλά σουτ είχαν οι φιλοξενούμενοι που παρά το 4 – 0 προσπάθησαν και άξιζαν κάτι καλύτερο απέναντι στον Κρόνο που είχε εξαιρετική, ίσως, και την καλύτερη φετινή απόδοση!

Περισσότεροι από 250 φίλαθλοι παρακολούθησαν το αγώνα και η εξέδρα του γηπέδου Περιβολίου  ήταν γεμάτη.  πλήρης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαιτητής: Δημήτρης Κάντας

Βοηθοί: Λάκης Αρμενιάκος & Νίκος Κοσκινάς

Παρατηρητής αγώνα: Γιάννης Ρώσσης

Κρόνος (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χ., Καλούδης, Γράντος, Καββαδίας Β.  Λυμπόπουλος, Κουλούρης Θ., Σουλάνης , Σαγιάς, Αρμενιάκος, Νικομάνης, Γραικός. Έπαιξαν  και οι: Καββαδίας Ι., Ασπιώτης, Δαφνής, Καποδίστριας, Κουλούρης Β.

ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Κουρσάρης, Ψαράς, Τσολάκης,Κοκοδήμας , Μελίδης, Κουμανάκος, Γιαννιώτης , Δαφνής, Ανδριώτης, Κατσούλης,  Μποντίνης. Έπαιξαν και οι:  Τσιλιγιάννης, Αυλωνίτης, Σεντιράι,  Ασπιώτης

Αναλυτικά οι επόμενοι 5 αγώνες του Κρόνου μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος:

 

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ 3 – 0 (αα)

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΣ ΟΡΦΕΑΣ - ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΕ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search