Print this page

Τίμησαν τη Λίνα Ρούσσου για την προσφορά της στον αθλητισμό

March 15, 2022 363

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Αγώνες Δρόμου που διοργάνωσε η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας η Κοινότητα Καβαλλουρίου  με την συνεργασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας προς τιμή του μεγάλου αθλητή  Σπύρου Κοντοσώρου και στη μνήμη Βίκτωρα Σγουρόπουλου  καθηγητή Φ.Α και προπονητή Στίβου.

Στο πλαίσιο των αγώνων δόθηκε τιμητική πλακέτα στη Λίνα Ρούσσου για την προσφορά της στον αθλητισμό. Μια κίνηση αξιέπαινη από τους διοργανωτές, γιατί η Λίνα είναι από τους ανθρώπους που από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τώρα προσφέρει πολλά στον κερκυραϊκό και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό με σεμνότητα και χωρίς κανενός είδους ιδιοτέλεια. Άλλωστε η Λίνα ξεχωρίζει για το ήθος της και αποτελεί κόσμημα για τον κερκυραϊκό αθλητισμό και γενικότερα για το νησί μας. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους της κοινότητας Καβαλλουρίου που ξέρουν να εκ- τιμούν ανθρώπους με προσφορά. 

 

May be an image of jewellery and text

Η Λίνα Ρούσσου αναφέρει σε ανάρτηση της:

«Ευχαριστώ από καρδιάς την Τοπική Κοινότητα Καβαλλουρίου και προσωπικά τον Πρόεδρο Θανάση Μαρτίνο για την τιμή που μου έκαναν να μου απονείμουν τιμητική πλακέτα για “την προσφορά μου στον αθλητισμό”. Για μένα ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου από τα νιάτα μου μέχρι…. όσο πάει…. και από όποια θέση…..
Ευχαριστώ, με συγκινήσατε».

May be an image of 3 people, people standing, outdoors and text

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.