• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

1ος αγώνας δρόμου LEFKIMMI RUN την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

March 16, 2022 432

Η Μ.Κ.Ε. Δρομέων Νότιας Κέρκυρας, SOUTH CORFU RUNNERS διοργανώνει τον 1ο αγώνα δρόμου LEFKIMMI RUN την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Η προκήρυξη περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους:

 
1. Στοιχεία Αγώνα
  • Ονομασία: 1ος Lefkimmi Run, 10 χλμ., 5 χλμ. και παιδικό αγώνα 1.400 μέτρα
  • Ημερομηνία και Ώρα διεξαγωγής: Kυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 11:00 π.μ.
  • Τόπος Διεξαγωγής: Ποτάμι Λευκίμμης
  • Ιστοσελίδα: www.southcorfurunners.com
  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Σεβόμενοι το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων σε ανοικτούς χώρους, θα εκτιμήσουμε την ισχύουσα κατάσταση και την Τρίτη 15/03/2022 ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ηλεκτρονικά (ιστοσελίδα www.southcorfurunners.com) για την διεξαγωγή του αγώνα και κάθε λεπτομέρια για τους συμμετέχοντες και τις υποχρεωσεις τους.
 

2. Κατηγορίες Διαδρομών

Η διαδρομή που έχουν να καλύψουν οι αθλητές είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη και με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.

  1. Θα υπάρχει έλεγχος σε σημεία της διαδρομής έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Όποιος δεν περάσει από αυτά ακυρώνεται.
  2. Κατηγορία Α – Διαδρομή 5χλμ.
    • Εκκίνηση: ώρα 11:00 π.μ. από το ΠΟΤΑΜΙ Λευκίμμης
    • Οι δρομείς θα τρέξουν περνώντας από τους οικισμούς Αγίων Θεοδώρων και Ριγγλάδων όπου μετά το φαρμακείο στρίβουν αριστερά στην οδό Ειρήνης Δενδρινού και στο τέλος της οδού στροφή αριστερά όπου φτάνουν στο δημοτικό σχολείο και μέσο κεντρικής οδού και οικισμών Ριγγλάδων και Αγίων Θεοδώρων φτάνουν στον τερματισμό.
    • Τερματισμός: στο ΠΟΤΑΜΙ.
  3. Κατηγορία Β – Διαδρομή 10χλμ.
    • Εκκίνηση: ώρα 11:30 π.μ. από το ΠΟΤΑΜΙ Λευκίμμης
    • Οι δρομείς θα τρέξουν στην κεντρική οδό περνώντας από τους οικισμούς Αγίων Θεοδώρων και Ριγγλάδων όπου στα φανάρια στρίβουν δεξιά και στον κόμβο του Δήμητρα Μάρκετ θα κάνουν αναστροφή και μέσο της περιφερικής οδού θα φτάσουν στην πύλη του λιμένα Λευκίμμης όπου κάνοντας πάλι αναστροφή και μέσο οικισμού Μελικίων φτάνουν στον τερματισμό.
    • Τερματισμός: στο ΠΟΤΑΜΙ.
  4. Κατηγορία Γ – Διαδρομή 1.400 μέτρα, παιδικό.
    • Εκκίνηση: ώρα 11:45 π.μ. από το Ποτάμι
    • Οι μαθητές-τριες θα τρέξουν προς οικισμό Αγίων Θεοδώρων θα στρίψουν αριστερά προς γυμνάσιο Λευκίμμης και επιστροφή μέσο οικισμού Αγίων Θεοδώρων.
    • Τερματισμός: ΠΟΤΑΜΙ
 

3. Δικαίωμα Συμμετοχής

Κατηγορία Α. Στην διαδρομή 10 χλμ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι με κόστος συμμετοχής 10€. Θα υπάρξει χειροκίνητη χρονομέτρηση.

Όλοι οι συμμετεχόντων στη διαδρομή των 10χλμ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ενήλικου Αθλητή – Αθλήτριας.

Κατηγορία Β. Στη διαδρομή 5 χλμ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι το 2009 και μεγαλύτεροι με κόστος συμμετοχής 5€. Θα υπάρξει χειροκίνητη χρονομέτρηση.

Όλοι οι συμμετεχόντων στη διαδρομή των 5χλμ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ενήλικου Αθλητή – Αθλήτριας.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων στη διαδρομή των 5χλμ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου Αθλητή – Αθλήτριας.

Κατηγορία Γ. Στη διαδρομή 1400μ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες & αθλητές-τριες των Β΄ – Γ´- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων στη διαδρομή των 1.400 μ., πρέπει  να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου Αθλητή – Αθλήτριας.

 
4. Διακρίσεις – Έπαθλα Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές (τρεις πρώτοι άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες) σε κάθε διαδρομή.
  • Στους νικητές-τριες θα απονεμηθούν έπαθλα.
  • Σε όλους τους αθλητές 5 χλμ., 10 χλμ., 1.400μ. που θα τερματίσουν, θα δοθεί μετάλλιο της διοργάνωσης για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.
Στους νικητές-τριες του 1ου LEFKIMMI RUN των ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες) θα δοθεί ειδική διάκριση.

Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι (3) τρεις πρώτοι βραβευμένοι της Γενικής Κατάταξης.

Ηλικιακές Κατηγορίες βράβευσης Αγώνα 10km:

 ΑΝΔΡΩΝ
1. 1830 ΕΤΩΝ
2. 31-40 ΕΤΩΝ
3. 41+ ΕΤΩΝ

 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. 1830 ΕΤΩΝ
2. 31-40 ΕΤΩΝ
3. 41+ ΕΤΩΝ
 

5. Εγγραφές – Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι εγγραφές για τον «1ο LEFKIMMI RUN» για την απόσταση 5χλμ.10χλμ. και 1.400μ. παιδικό θα γίνονται έως και την Κυριακή 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, με την ακόλουθη διαδικασία.

  1.  Συμπλήρωση της φόρμας ηλεκτρονικά στην σελίδα www.southcorfurunners.com.
  2. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: Αρ. Λογ: 867/002361-27
    IBAN: GR90 0110 8670 0000 8670 0236 127
    SWIFT-BIC
    ETHNGRAA
    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOUTHCORFURUNNERS
    EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
    Επιπρόσθετες επιβαρύνσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει:

  • Να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης.
  • Να αναγράφεται στην αιτιολογία της απόδειξης κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το κινητό τηλέφωνο του και ο αγώνας της επιλογής του.

1400 μέτρα: Ατομική συμμετοχή

Οι γονείς και οι κηδεμόνες μαθητών-τριών των Β΄, Γ´, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικών Σχολείων, για την διαδρομή 1.400μ. μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου Αθλητή – Αθλήτριας.

Πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη παρουσία των παιδιών στο χώρο εκκίνησης του αγώνα δηλαδή το αργότερο έως τις 10:30 π.μ. και επίσης πρέπει να βρίσκονται στον τερματισμό όπου θα παραλάβουν τα παιδιά τους μετά την λήξη του αγωνίσματος.
 

ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ στη σελίδα WWW.SOUTHCORFURUNNERS.COM έως την Κυριακή 13/03/22, στον χώρο εκκίνησης δεν θα γίνουν εγγραφές.

 

6. Ιματισμός Αθλητών

Δεν θα υπάρχει φύλαξη των σακιδίων των αθλητών λόγω απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

 

7. Ιατρική Κάλυψη – Ιατρικές Εξετάσεις

Ο «1ος LEFKIMMI RUN» καλύπτεται ιατρικά από Ασθενοφόρο, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εθελοντικές ομάδες, καθώς και εθελοντές διασώστες που θα παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και που θα λάβουν όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αφετηρία/Τερματισμό, καθώς και στη διαδρομή αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι-ες, συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για θέματα υγείας που τυχόν θα προκύψουν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, και που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 

8. Τροφοδοσία Αγωνιζομένων

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 10 χλμ. θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα, σε 3 σταθμούς (στα 2 χλμ., 5 χλμ. & 8 χλμ.) από το σημείο εκκίνησης. Στον τερματισμό επίσης θα διατεθεί εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 5 χλμ. θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα, σε 2 σταθμούς στα 2 χλμ. και στα 4 χλμ. από το σημείο εκκίνησης. Στον τερματισμό επίσης θα διατεθεί εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα.

 

9. Παραλαβή Αριθμών

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση πριν την διεξαγωγή των αγώνων.

 

10. Γενικές Διατάξεις για όλα τα Αγωνίσματα

Κανονισμοί:

  • Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
  • Ό,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους διοργανωτές.
  • Οι Διοργανωτές δικαιούνται να ανακαλέσουν την πραγματοποίηση του Αγώνα, να τροποποιήσουν το Χρονοδιάγραμμα του Αγώνα, να διακόψουν πρόωρα αυτόν, να συντομείνουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του Αγώνα, να μεταθέσουν χρονικά την έναρξη του αγώνα και την ενημέρωση των Νικητών-τριων, να τροποποιήσουν τους παρόντες Όρους (συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των Επάθλων και του αριθμού των Νικητών-τριων), χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Ως ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης-τροποποίησης αυτής λογίζεται η ημερομηνία της σχετικής ανάρτησης στη Σελίδα των Διοργανωτών.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστική ευθύνη ενημέρωσής τους για τις ανωτέρω αλλαγές μέσω της Σελίδας των Διοργανωτών.

Σε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω περιπτώσεις, οι Διοργανωτές ουδεμία ευθύνη φέρουν έναντι των συμμετεχόντων ή και οποιουδήποτε τρίτου.

Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λπ. του Αγώνα, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά των Διοργανωτών ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν την πραγματοποίηση ή συνέχισή του αγώνα ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

 

Ο Πρόεδρος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΑΡΗΣ

Με εκτίμηση SOUTH CORFU RUNNERS.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search