• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 11-7: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι ερυθρόλευκες

April 03, 2022 400

 

Ο Ολυμπιακός με τρομερή εμφάνιση επικράτησε 11-7 της Σαμπαντέλ και για δεύτερη διαδοχική χρονιά κατέκτησε τη Euroleague στο πόλο γυναικών.

 

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο γυναικών για δεύτερη διαδοχική φορά είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 11-7 της Σαμπαντέλ .

Οι ερυθρόλευκες επιβεβαίωσαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα εξουδετέρωσαν όλα τα επιθετικά όπλα της ισπανικής ομάδας.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είχε πλουραλισμό στην επίθεση και βρήκε σκορ από πολλές παίκτριες. Πρώτη σκόρερ ήταν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με τρία τέρματα και ακολούθησαν με δύο οι Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου.

 
Οι πανηγυρισμοί με τον κόσμο μετά το Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ
Οι πανηγυρισμοί με τον κόσμο μετά το Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ ΙΝΤΙΜΕ

Το ματς: Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ονειρικό για τις ερυθρόλευκες. Με τέρματα από τις Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Ελευθερία Πλευρίτου κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0, ενώ για να πετύχει το πρώτο της τέρμα η Σαμπαντέλ χρειάστηκε να περάσουν επτά λεπτά.

Η Στέφενς σκόραρε στην παίκτρια παραπάνω κάνοντας το 3-1, πριν η Κρίστμας διαμορφώσει το τελικό 4-1 της πρώτης περιόδου. Τα πρώτα τέσσερα λεπτά του δεύτερου οκταλέπτου πέρασαν δίχως γκολ πριν η Μυριοκεφαλιτάκη με εντυπωσιακή προσπάθεια κάνει το 5-1. Η Φαν ντερ Σλοτ απάντησε αμέσως σκοράροντας στην παίκτρια παραπάνω κάνοντας το 5-2, σκορ που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού γιορτάζουν την κατάσταση της EuroLeague
Οι πολίστριες του Ολυμπιακού γιορτάζουν την κατάσταση της EuroLeague INTIME

Στην τρίτη περίοδο η Σαμπαντέλ κατάφερε να μειώσει στα δύο γκολ τη διαφορά δύο φορές, όμως και τις δύο ο Ολυμπιακός είχε τις απαντήσεις και μπόρεσε να διατηρήσει αυτό το συν τρία με το οποίο μπήκε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης.

Η Στέφενς στην έναρξη της τέταρτης περιόδου μείωσε σε 8-6, αλλά η Ελευθερία Πλευρίτου απάντησε αμέσως για το 9-6. Η Βασιλική Πλευρίτου σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος έκανε το 10-6 δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Η Μυριοκεφαλιτάκη με το τρίτο της τέρμα έκανε το 11-6 πριν η Γκονζάλες διαμορφώσει το τελικό 11-7 σχεδόν 36 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Σαμπαντέλ
Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Σαμπαντέλ INTIME

Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 11-7

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 3-3, 3-2

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνι, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου

Σαμπαντέλ: Έστερ, Ορτίθ, Γκαμες 1, Φαν ντερ Σλοτ 1, Σεράνο, Στέφενς 2, Σόχι, Γκαρσία, Φόρκα 1, Έγκενς, Πέρες 1, Γκονζάλες 1, Καράσκο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search