• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΑΕΛ: Παπαγαλάκια του διαπλεκόμενου συστήματος δεν μας ακουμπάτε!!! - ΒΙΝΤΕΟ

April 20, 2022 814
Σε ανακοίνωσή της η ΑΕ Λευκίμμης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: "Με θλίψη, αηδία αλλά δυστυχώς χωρίς καμία έκπληξη παρακολουθούμε με την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα τον 2ο όμιλο, με την ομάδα μας την Λευκίμμη, να έχει πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία, τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται την εξόντωση της ομάδας μας και κατ’ επέκταση του ποδοσφαίρου του νησιού μας, να προσπαθούν να «βρωμίσουν» και να μας σπιλώσουν."
Αναλυτικά 
 
Παπαγαλάκια του διαπλεκόμενου συστήματος δεν μας ακουμπάτε!!!
Με θλίψη, αηδία αλλά δυστυχώς χωρίς καμία έκπληξη παρακολουθούμε με την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα τον 2ο όμιλο, με την ομάδα μας την Λευκίμμη, να έχει πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία, τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται την εξόντωση της ομάδας μας και κατ’ επέκταση του ποδοσφαίρου του νησιού μας, να προσπαθούν να «βρωμίσουν» και να μας σπιλώσουν.
Πληροφορούμε όλους αυτούς τους εργολάβους της «λάσπης» και τα αφεντικά τους ότι η ομάδα μας η ΑΕ Λευκίμμης είναι αυτή που έδωσε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα έως το τέλος αψηφώντας οποιαδήποτε δύναμη, είναι η ομάδα, η οποία έδωσε ελπίδα στη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας στο νησί της Κέρκυρας, ένωσε ομάδες φίλους και οπαδούς και άλλων ομάδων γιατί βλέποντας την αδικία η οποία πάει να συμβεί από συγκεκριμένο σύλλογο με συγκεκριμένο αθλητικό οργανισμό, συσπείρωσε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του νησιού.
Ενστάσεις, εφέσεις και επιρροή στην αθλητική δικαιοσύνη η οποία μας δικαίωσε πρωτόδικα απορρίπτοντας την από 11.4.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» δεν μας φοβίζουν!!!!
Καλούμε τα "παπαγαλάκια" του διαπλεκόμενου συστήματος METRONMEDIA του κ. Ανδρώνη και ιδιοκτήτη της ομάδας του Μακεδονικού, ως πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο. Όποια εφημερίδα, όποιο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο χρησιμοποιήσουν "κύριοι" δεν μας ακουμπάτε . Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει.
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ είναι η ομάδα που όλοι την περικλείουν με απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό που της αξίζει, διότι ότι κέρδισε το κέρδισε με τον ιδρώτα της και τον κόπο της μέσα στο γήπεδο!!!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search