Print this page

Λάμψη Αστέρα ο τελικός – Πανάξια το νταμπλ!

May 02, 2022 803

 

Ο Αστέρας Πετριτή έλεμψε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ νικώντας 2 – 1 τον Θιναλιακό και κατακτώντας το πρώτο ντάμπλ και το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του!

Απόλυτος πρωταγωνιστής και αήττητος σε πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ωστόσο το έχει της σφραγίδα των αδελφών Γεωργοπάλη που πέτυχαν τα γκολ και του τερματοφύλακα Πισσιάνη που απόκρουσε πέναλτι. Φέτος, αδιαμφισβήτητα, είναι η χρονιά του!

Συγκλονιστικός τελικός με τον Ν. Γεωγοπάλη στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει το χρυσό γκολ!

Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο κέρδισε ο Μπουρντουζάν πέναλτι που εκτ΄λεσε ο Κούδας και απόκρουσε ο Πισσιάνης (ψηφίστηκε σαν MVP του ματς)!

Ο Χρ.  Γεωργοπάλης στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου πετυχαίνει το 0 - 1 και αποβάλλεται, ενώ πανηγυρίζει.

Λίγα λεπτά αργότερα απευθείας κόκκινη κάρτα και στον Μ. Χατζηδημητρίου του Θιναλιακού. για σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Χρ.  Αρμένης ισοφαρίζει σε 1 – 1 στο 88’ Ο Ν. Γεωργοπάλης στις καθυστερήσεις υπογράφει μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του Αστέρα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών παραγόντων και φιλάθλων!

Διαιτησία: Γιούργας με βοηθούς τους Μίχο και Σάτκλιφ.

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Σιδηρόπουλος) Γιακουμάκης-Κροκίδης-Αρμένης-Μπάρι- Μπουζακίτης-Κούδας- Χατζηδημητρίου- Αγόρας (Λάζαρης)-Στεργίου- Μπουρντουζάν – Γκόγκος (Μπάρκας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης) Πισσιάνης-Στέρεφ-Πολύζος-Μεντής-Χ.Γεωργοπάλης-Γραικός (Ν. Γεωργοπάλης)-Μάμαλος (Σκολαρίκης)-Ντεσού-Μαρκέλο-Θηρεός.

ΦΩΤΟ Δημήτρης Ίσσερης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.