Print this page

Θιναλιακός: Καληνύχτα κερκυραϊκή διαιτησία και κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

May 04, 2022 874
Αγαπητοί αναγνώστες, φίλαθλοι, φίλοι και έμμεσα ή άμεσα εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο, δεν συνηθίζουμε ως Σωματείο σε δελτία τύπου διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας. Πρωτίστως γιατί το θεωρούμε ανούσιο και δεύτερον γιατί είναι άδικο για την συνολική παρουσία ενός διαιτητή, και οχι για μια μεμονωμένη απόφαση που πολλές φορές αδικεί ή ευνοεί αντίστοιχα μια ομάδα.
 
Αμέσως μετά την πρόκριση μας στον τελικό του κυπέλλου είμαστε οι πρώτοι που ήρθαμε σε επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ και την Επιτροπή Διαιτησίας και ζητήσαμε να σταματήσει τώρα ο κύκλος των εισαγόμενων διαιτητών, γιατί αποτελεί συνθήκη απόλυτης απαξίωσης της κερκυραϊκής διαιτησίας, πράγμα που επιφέρει αρνητικές συνέπειες στον χώρο του ποδοσφαίρου κάθε φορά.
Δυστυχώς και ειλικρινά καταλογίζουμε πρόθεση από έναν ανίκανο, ανήμπορο και εντέλει μικρό διαιτητή που εξευτέλισε ένα εξαιρετικά ποιοτικό και απ τις δύο ομάδες αγώνα, μέσα και έξω απ τον αγωνιστικό χώρο.
Ο κύριος Γιούργας με αναρίθμητες γελοιότητες και περίσσιο θράσος κατέστρεψε έναν ολόκληρο θεσμό.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε φάσεις του αγώνα, θα ήταν γελοίο εκ μέρους μας, διότι οι εκατοντάδες που βρίσκονταν στις κερκίδες και όχι μόνο, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια ότι δεν μπόρεσε να παρέχει τις υπηρεσίες του σε έναν τέτοιο δυνατό αγώνα.
Κατευθυνόμενος από ψιθύρους, λογάκια και κουβεντούλες, από τον υπεύθυνο ασφαλείας (νέα μόδα στο τοπικό ποδόσφαιρο), πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, τον οδήγησαν σε κακό χειρισμό με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα και να μοιράζει κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας, και να κλείνει τα μάτια σε άλλες παραβάσεις.
Διαιτητικό ρεσιτάλ με πρωταγωνιστή τον κύριο Γιουργα.
 
Ο Θιναλιακός με το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διέπει τόσα χρόνια, ουδέποτε ψιθύρισε σε διαιτητή και πόσο μάλλον σε αξιολογημένο, λογάκια πως να ρυθμίσει έναν αγώνα.
Κλείνοντας ελπίζουμε η Επιτροπή Διαιτησίας να έχει καλύτερους διαιτητές φυλαγμένους, γιατί αν αυτός ήταν ο καλύτερος, τότε Καληνύχτα κερκυραϊκή διαιτησία και κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
 
Για το ΔΣ Θιναλιακού
 
Ο πρόεδρος
 
Χρήστος Ανεμογιάννης
 
Η προηγούμενη ανακοίνωση (2/5)
media1.tenor.co
 
Η Διοικηση του ΑΣ Θιναλιακος συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Αστέρα Πετριτη για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας 2021-2022.
Για την ομάδα του Θιναλιακού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο τελείωσαν σήμερα.
Καλή συνέχεια στον Αστέρα στους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή.
Πολλές ευχές για επιτυχίες που θα φέρουν την άνοδο στην Γ Εθνική.
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.