Print this page

Έλαμψε ο Αστέρας Πετριτή στην Καστοριά – Στο 92 ΄0 – 1! - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

May 08, 2022 654

 

Ιδανικό ξεκίνημα τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική για τον Αστέρα Πετριτή που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Καστοριάς.

Στο 92΄εκτέλεσε κόρνερ ο Καλησπεράτης (είχε μπει αλλαγή στο 80’), ο Γαρδικιώτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Μαρουλάκης που είχε μπει αλλαγή στο 89’ με νέα κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το χρυσό γκολ  του Αστέρα που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Στο 50' σε φάουλ του Τζερεμέ, ο Γκέγκας έπιασε κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξαν επεισόδια που ξεκίνησαν από πλευράς γηπεδούχων και τα οποία έφεραν την αποβολή δύο ποδοσφαιριστών της Καστοριάς και του Γαρδικιώτη από τον Αστέρα Πετριτή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Μαυρίδης με βοηθούς τους Απόστολο Μπογιατζόγλου και Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη όλοι τους από την ΕΠΣ Ημαθίας

Ξεκίνημα με ήττα για την Καστοριά 1980

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το sentranews.gr

Το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες, μια και ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. 

Στο 6', μετά από σέντρα του Χασάι, το γυριστό σουτ του Παναγιωτίδη, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 15' κίτρινη κάρτα στον Θηραίο. Στο 16 ' το φάουλ του Τζερεμέ, μπλόκαρε ο Τησιάνης. Στο 20' σε πλασέ του Πολύζου, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Κοσμίδη και κατέληξε άουτ. 

Στο 25 ' την προσπάθεια του Σαββόπουλου, από τα αριστερά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Πολύζος, κάτι που έκανε στο 27' σε σέντρα του ίδιου παίκτη. Στο 43 ' το φάουλ του Τζερεμέ, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 44' ο Μπεσού προσπάθησε να βγει τετ α τετ με τον Κοσμίδη, αλλά ο Τόσκος πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα. 

Στην επανάληψη η Καστοριά μπήκε πιο ζωντανή, αποφασισμένη να πετύχει ένα γκολ. Στο 50' σε φάουλ του Τζερεμέ, ο Γκέγκας έπιασε κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59 ', το φάουλ του Μάμαλου μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 79’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο τζερεμές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις (92’) οι Κερκυραίοι κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Καλησπεράτης (είχε μπει αλλαγή στο 80’), ο Γαρδικιώτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Μαρουλάκης που είχε μπει αλλαγή στο 89’ με νέα κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το χρυσό γκολ της ομάδα του.

 

Μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε ένταση και επεισόδια με αποτέλεσμα να σημειωθούν 3 αποβολές εκ των οποίων οι δύο για την Καστοριά (Τζερεμές και Γκέκας) και του Γαρδικιώτη από τον Πετριτή, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το επόμενο ματς της ομάδας τους.

Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

Βοηθοί: Μπογιατζόγλου Απόστολος - Ζουρνατζιδης Πολύκαρπος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σιαραφέρας (86' Κύρου), Καραγιάννης, Μήνος (9' Κυζερίδης), Γκέγκας, Τόσκος, Χασάϊ, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος, Τζερεμές, Τσικόπουλος Αθ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Πησιάνης, Νάστο, Μεντής, Πολύζος, Μάμαλος (89' Μαρουλάκης), Στούπας, Σκουλαρίκης (82' Στέρεφ), Γαρδικιώτης, Μπεσού, Θηραίος, Γραικός (80' Καλησπεράτης)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.