• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Γ' Εθνική: Συνεχίζεται το σίριαλ της έφεσης του Μακεδονικού - Τη Δευτέρα (;) η απόφαση...

May 08, 2022 574

 

 

Για την Παρασκευή 7/5 ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η έφεση του Μακεδονικού και να δοθεί η τελική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά οι δικαστές μετά την  αξιολόγηση των εγγράφων, έπειτα από την απόρριψη της ένστασης και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση.  διέκοψαν την συνεδρίαση και τη μετέθεσαν για την Δευτέρα 9 Μαΐου, ημέρα όπου θεωρητικά θα παρθεί η απόφαση, ενώ η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί, για μία απόφαση η οποία θα έπρεπε ήδη να είχε παρθεί και καθυστερεί άνευ λόγου και αιτίας…

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά στην χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη από πλευράς ΑΕ Λευκίμμης, - που είχε αναφερθεί στο φύλλο αγώνα του προηγούμενου αγώνα χωρίς να τιμωρηθεί - στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο.

Από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα κριθεί οριστικά ο πρωταθλητής στον 2ο όμιλο, αν δηλαδή η Κοζάνη θα μείνει πρώτη ή θα την προσπεράσει ο Μακεδονικός, που, κατά συνέπεια, θα σημάνει αυτόματα και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2.

Επίσης κρίνεται και μια θέση στη Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν, αφού αν χάσει το ματς η ΑΕ Λευκίμμης, θα μείνει στην κατηγορία ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η τελική απόφαση δε θα πρέπει να έχει διαφορετική απόφαση από αυτή της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.  Ως γνωστόν ο Μακεδονικός έκανε ένσταση θεωρώντας ότι ο Θεοδωράκης της ΑΕΛ ήταν γραμμένος στο Φ.Α. στο ματς που προηγήθηκε και «ήταν τιμωρημένος» άρα πρέπει να μηδενιστεί η ΑΕΛ. Όμως η ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρη, ο Θεοδωράκης ΔΕΝ ήταν τιμωρημένος, συνεπώς καλώς αγωνίστηκε. 

Η ΑΕΛ πανάξια στους αγωνιστικούς  χώρους κέρδισε την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική νικώντας δίκαια τον Μακεδονικό στον "τελικό" και γκρεμίζοντάς τον από την κορυφή. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search