Print this page

Δεν μπορεί ο Ανδρώνης με θράσος, να κάνει μαθήματα ηθικής!!!

May 09, 2022 560
Για το σήριαλ της έφεσης και τη στάση του προέδρου του Μακεδονικού η ΑΕ Λευκίμμης εξέδωσε την παρακα΄τω ανακοίνωση:
 
Δεν μπορεί ο Ανδρώνης με θράσος, να κάνει μαθήματα ηθικής!!!
 
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες τις σημερινές ενυπόγραφες δηλώσεις του Πρόεδρου του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Παύλου Ανδρώνη να κάνουν τον γύρω των αθλητικών και όχι μόνο σαιτ και την συγκινητική προσπάθεια του να βάλει τάξη στην μεθοδική και οργανωμένη επιχείρηση απόπειρας επηρεασμού της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.
Αυτοί που δεν δέχονται ότι έχουν χάσει το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο, αυτοί που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας και ιδιαίτερα φέτος του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και οργανωμένη επιχείρηση απόπειρας επηρεασμού της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης;
Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα και ιδιαίτερα αυτά που είδαν και έζησαν με την συγκεκριμένη ομάδα και τις μεθοδεύσεις της όλες οι ομάδες και όλοι οι φίλαθλοι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Παύλος Ανδρώνης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής;
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Εφετείου. Αντιλαμβανόμαστε επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.
Μάλλον ψάχνει για αποδιοπομπαίος τράγους για να δικαιολογήσει αυτά που σκέφτεται και κάνει ο ίδιος και τα "παπαγαλάκια" του διαπλεκόμενου συστήματος METRONMEDIA του κ. Ανδρώνη και ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού. Όποια εφημερίδα, όποιο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο χρησιμοποιήσει, δεν μας ακουμπά.
Εμείς δεν θα μπούμε στην λογική του.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να συνεχίσει με γρήγορα αντανακλαστικά και ορθές αποφάσεις την προσπάθεια αναβάθμισης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με αποκλειστικό στόχο την απόδοση δικαιοσύνης, τη καθαρότητα και την εξυγίανση μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο.
Ας το χωνέψουν κάποιοι επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους, δεν είναι τσιφλίκι τους.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορίας.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα πρωτοσέλιδα και τις δημοσιεύσεις της εφημερίδας Μετροσπορ και metrosport.gr της METRONMEDIA ιδιοκτησίας του κ. Ανδρώνη, προσπαθώντας να χειραγωγήσει, την Αθλητική δικαιοσύνη. Είναι πλέον προσβολή ο κ. Ανδρώνης να μας κάνει μαθήματα ηθικής. Είναι τουλάχιστον αστείο και πονηρό, δείχνει ότι ο πράγματι κατατρύχεται από το σύνδρομο του “δήθεν σωτήρα” και όλα αυτά που λέει ότι τα κάνουν άλλοι, πολύ απλά είναι όλα αυτά που σκέφτεται και κάνει ο ίδιος.
Ο κ. Ανδρώνης μπορεί να αυτοανακηρύχθηκε τιμητής των πάντων, αλλά δεν μπορεί να είναι και υπερασπιστής της ηθικής και της αθλητικής δικαιοσύνης.
Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.