• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Απόφαση – ντροπή: Πρωταθλητής στα χαρτιά ο Μακεδονικός – Υποβιβάζεται η ΑΕ Λευκίμμης

May 10, 2022 604

 

Τα πάνω κάτω ήρθαν με μια απόφαση ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ανατραπούν τα αγωνιστικά δεδομένα και με μια άδικη απόφαση που δε στηρίζεται σε νόμους και κανονισμούς να «δικαιωθεί» ο Μακεδονικός στην έφεσή του, να αναδειχθεί ο  ως πρωταθλητής του 2ου ομίλου αντί της Κοζάνης που κέρδισε τον τίτλο στο γήπεδο και να υποβιβασθεί η ΑΕ Λευκίμμης που παλικαρίσια και πανάξια πέτυχε την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική στους αγωνιστικούς χώρους.

Μια απόφαση ντροπή, μια απόφαση που δείχνει πόσο αναξιόπιστο και απαξιωμένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι θεσμοί του. Πνιγμένο στο βούρκο της αδικίας και του παρασκηνίου. Συντριβή της δικαιοσύνης - Θρίαμβος του παρασκηνίου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεκτή με 3-0 έκανε την έφεση του Μακεδονικού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η εξέλιξη αυτή διαμορφώνει νέα δεδομένα για τα μπαράζ στη Γ' Εθνική καθώς σε αυτά θα πάρει μέρος ο Μακεδονικός ως πρωταθλητής του 2ου ομίλου αντί της Κοζάνης που κέρδισε τον τίτλο στο γήπεδο. Ο Μακεδονικός με τους τρεις βαθμούς στα «χαρτιά ανεβαίνει στου 49 έναντι 47 βαθμών της Κοζάνης )

Το ντόμινο της συγκεκριμένης απόφασης όμως έχει ως αποτέλεσμα να αφαιρεθούν και 3 βαθμοί από την Λευκίμμη που ουσιαστικά υποβιβάζεται και στην κατηγορία μένει o Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Για οποία ομάδα θελήσει να κινηθεί για την ανατροπή της απόφασης, υπάρχει μόνο ένας βαθμός εκδίκασης πλέον. Κι αυτός είναι η προσφυγή στο CAS.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν ε΄χει ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση και το σκεπτικό της.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Λευκίμμης

Επιασαν τόπο τελικά τα πρωτοσέλιδα του ανδρώνη και οι διάφορες πολιτικές συναντήσεις και οι κάθε είδους πιέσεις...

Ανατράπηκαν όλα όσα ξέραμε και το άσπρο έγινε μαύρο χάρη στις υψηλές γνωριμίες...

Τώρα ήρθε η ώρα οι βουλευτές της Κέρκυρας να δείξουν ότι εκπροσωπούν ένα νησί και θα πρέπει να επέμβουν...!!

Τελικά δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο υπάρχει η γίνεται ανάλογα με τις γνωριμίες μας..??

Εν αναμονή εξελίξεων....

Η υπόθεση

Να θυμίσουμε ότι ο Μακεδονικός έκανε ένσταση στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που ηττήθηκε με 1 – 0 στη Λευκίμμη θεωρώντας ότι ο Θεοδωράκης της ΑΕΛ ήταν γραμμένος στο Φ.Α. στο ματς που προηγήθηκε με τον Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας και «ήταν τιμωρημένος» άρα πρέπει να μηδενιστεί η ΑΕΛ. Όμως η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρη, ο Θεοδωράκης ΔΕΝ ήταν τιμωρημένος, συνεπώς καλώς αγωνίστηκε, για αυτό και σε πρώτο βαθμό απορρίφτηκε η ένσταση του Μακεδονικού.  Η τελική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έφερε τα πάνω κάτω γεμίζοντας με οργή όχι μόνο τους φιλάθλους της ΑΕΛ και της Κοζάνης, αλλά κάθε φίλαθλο που θέλει οι αγώνες να παίζονται επί ίσοις όροις στα γήπεδα και όχι στο παρασκήνιο. Η ΑΕΛ πανάξια στους αγωνιστικούς  χώρους κέρδισε την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική νικώντας δίκαια τον Μακεδονικό στον "τελικό" και γκρεμίζοντάς τον από την κορυφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search