• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Έντονες αντιδράσεις σε Λευκίμμη και Κοζάνη για την απόφαση - ντροπή – Πάνε στο CAS

May 11, 2022 694

Ανακοινώθηκε την Τρίτη (10/5) το απόγευμα, η απόφαση - ντροπή της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ η οποία δέχθηκε την έφεση του Μακεδονικού υπερψηφίζοντας τη με 3-0  και κατοχύρωσε στον Μακεδονικό τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λευκίμμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να περάσει πρώτος στα χαρτιά στη βαθμολογία, αφήνοντας δεύτερη την Κοζάνη και η Λευκίμμη με τους -3 βαθμούς πλέον, να πέφτει κατηγορία και τη θέση της να παίρνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας.

Αναλυτικά η απόφαση - ντροπή:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.
Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.
Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ».

Φίλοι της ομάδας της Κοζάνης συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο της πόλης εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την απόφαση της ΕΠΟ. Στη Λευκίμμη σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι πραγατοποιείται συλλαλητήρι διαμαρτυρίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γ. Αποστόλου λίγα λεπτά μετά τη σοκαριστική απόφαση που δικαιώνει τον Μακεδονικό, δήλωσε: “Θα προσφύγουμε στο CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο), μαζί με το νομικό επιτελείο της Κοζάνης και την ΕΠΣ Κέρκυρας. Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος” 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, μετά την τραγική για το ποδόσφαιρο μας απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ και τον υποβιβασμό της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ επισημαίνει τα παρακάτω:

1-Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απαρτίζεται από τακτικούς δικαστές που έχουν την απόλυτη στήριξη μας και τον σεβασμό μας.

2-Όλοι πλέον γνωρίζουν στο Πανελλήνιο το παρασκήνιο σε αυτήν την υπόθεση.

3-Το δήλωσε εξάλλου ξεκάθαρα και ο αξιότιμος Πρόεδρος του Μακεδονικού από τα «μέσα ενημέρωσής του ότι υπάρχουν μεθοδεύσεις και παρασκήνιο στην υπόθεση αυτή».

4-Ρωτάμε λοιπόν ξεκάθαρα από ΠΟΙΟΥΣαξιότιμε κύριε Πρόεδρε υπήρχαν αυτές οι μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο; Μόνο που οι μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο ευνόησαν την δική σας ομάδα, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!

5-Ο αξιότιμος νομικός εκπρόσωπος της ομάδας σας, μίλησε απροκάλυπτα και χωρίς συστολή περί 8ΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.

6-Αξιότιμε κύριε νομικέ εκπρόσωπε σας  «συγχαίρουμε για την δικαστική σας νίκη» και το θαύμα που πετύχατε.!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε εμείς οι αδαείς ότι οι δικαστικές αποφάσεις βγαίνουν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς και όχι με ΘΑΥΜΑΤΑ.

Απολαύστε λοιπόν το ΘΑΥΜΑ σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα Μπαράζ που θα δώσετε.

Αφήστε εμάς τους αδαείς να ζούμε το δικό μας «αφήγημα» αυτό του έντιμου και καθαρού ποδοσφαίρου εντός των αγωνιστικών χώρων.

Είναι προφανές ότι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ έχει πολύ δουλειά και τον στηρίζουμε γιατί δεν πιστεύει και δεν ελπίζει σε ΘΑΥΜΑΤΑ.

Πιστεύουμε στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο ΣΕΒΑΣΜΟ, στο FAIRPLAY μέσα από τους θεσμούς που στηρίζουμε .

Αφήνουμε τους άλλους, στην ποδοσφαιρική τους μοναξιά, στην καμαρίλα, στην υστεροβουλία, στην μιζέρια και στη μοναξιά τους.

Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα συμπαρασταθεί στο ταπεινό, πλην όμως περήφανο σωματείο μας την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με οποιαδήποτε νόμιμο τρόπο και μέσο επιλέξει η διοίκησή της .

Πάντα με απόλυτο σεβασμό στην δικαιοσύνη και τους θεσμούς του ποδοσφαίρου.

Ήδη υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία στήριξης σε νομικό επίπεδο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search