• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Από αριστερά: o Λούις Μάντιλορ, η Νία Βαρντάλος, η Λέινι Καζάν και ο Μάικλ Κόνσταντιν στην κωμική τηλεοπτική σειρά - σίκουελ του «Γάμος αλά ελληνικά» στο CBS. Φωτ. AP/ Rene Macura, File Από αριστερά: o Λούις Μάντιλορ, η Νία Βαρντάλος, η Λέινι Καζάν και ο Μάικλ Κόνσταντιν στην κωμική τηλεοπτική σειρά - σίκουελ του «Γάμος αλά ελληνικά» στο CBS. Φωτ. AP/ Rene Macura, File

«Γάμος αλά ελληνικά 3» με γυρίσματα στην Κέρκυρα

May 18, 2022 5362

Η τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» πήρε το πράσινο φως και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν - μεταξύ άλλων περιοχών - και στην Κέρκυρα

Η τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» πήρε το πράσινο φως και τα γυρίσματα, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Corfu TV News, θα πραγματοποιηθούν – μεταξύ άλλων περιοχών – και στην Κέρκυρα. Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής Faliro House αναζητά ηθοποιούς για συμμετοχή στο φιλμ.

Η είδηση ανακοινώνεται 13 μήνες μετά την επιβεβαίωση της συνέχειας της ιστορίας από την ελληνοκαναδή δημιουργό και πρωταγωνίστρια Νία Βαρντάλος. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Βαρντάλος δήλωσε ότι το σενάριο είχε ολοκληρωθεί αλλά η παραγωγή δεν είχε ξεκινήσει. 


«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται “Γάμος αλά ελληνικά 3”. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόμαστε στο στάδιο γυρισμάτων. Το φιλμ είναι ανεξάρτητης παραγωγής και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν…όταν αποκτήσουμε ασφάλιση, θα πάμε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα».  

 

Κι ενώ υπάρχουν ελάχιστες λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή του τρίτου φιλμ, αυτό που γνωρίζουμε και που αναφέρει ο ιστότοπος Greek Herald είναι ότι η μητέρα της Τούλας (Βαρντάλος) Μαρία (Λέινι Καζάν), ο αδερφός Νικ (Λούις Μάντιλορ) και η ξαδέρφη της Νίκι (Τζία Καρύδη) θα επιστρέψουν. Πέραν αυτού, η Βαρντάλος έχει επίσης αποκαλύψει ότι η ταινία θα αποτελέσει φόρο τιμής στον Μάικλ Κόνσταντιν (Γκας Πορτοκάλος) ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021. 



Με πληροφορίες από το The Greek Herald - Αναδημοσίευση από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search