Print this page

Θριαμβευτικά στην κορυφή ο Αστέρας Πετριτή 3 - 0 στην Άρτα την ΑΕΞ – Αποτελέσματα & βαθμολογίες

May 22, 2022 736

 

Καλπάζει ο Αστέρας και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας τους 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Στην Άρτα θριάμβευσε με 3 – 0 επί της ΑΕ Ξηροβουνίου κάνοντας ακόμα ένα μεγάλο άλμα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Με τρεις νίκες, από τις οποίες οι δυο εκτός έδρας και μια ισοπαλία έχει ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της ανόδου.

Στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας στον αγώνα  για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου των μπαράζ που δίνουν οι πρωταθλήτριες ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ' Εθνική, ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργοπάλη, στο δεύτερο δοκάρι, ο Μεντής πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαχαρίση, για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 10, όταν ο Τσαρακλημάνης πλάσαρε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας απείλησε με δεύτερο γκολ, όταν ο Γραικός έφυγε στον κενό χώρο, όμως ο Παπαχαρίσης τον έκλεισε καλά και το νίκησε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, σέντρα σουτ του Γραικού, πέρασε λίγο άουτ.

Στην αρχή του Β΄ ημιχρόνου, ο Θηραίος μετά από ωραία ενέργεια, έπιασε άπιαστο σουτ στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 0-2 για την ομάδα του, που με εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, πήρε σαφές προβάδισμα νίκης. Στο 58ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ, όμως ο Γούναρης που βρέθηκε φάτσα με τον Παπαχαρίση, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΞ, που έβγαλε σε κόρνερ με γροθιές.

Στο 74ο λεπτό, ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι, όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάμαλος, διαμορφώνοντας το 0-3. Η ΑΕΞ προσπάθησε έστω να σημειώσει το γκολ της τιμής, όμως σε δύο περιπτώσεις ο κορυφαίος της ΑΕΞ, Γρηγορίου, και σε μία ο Χ. Κίτσιος είδαν τον Πισιάνη να παραχωρεί κόρνερ. Στο 81ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε τέταρτο γκολ, όταν ο Θηραίος βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Παπαχαρίση, που όμως το νίκησε με τα πόδια.

Διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων)  Βοηθοί: Μπάλλας (Τρικάλων) - Αλεξόπουλος (Τρικάλων)  Παρατηρητής: Τσιάκος (Θεσπρωτίας)

 

ΑΕ Ξηροβουνίου (Παππάς Β.) : Παπαχαρίσης, Κίτσιος Χ., Κίτσιος Γ., Γκαρτζώνης (53' λ.τρ. Δόσης - 65' λ.τρ. Μήτσος), Κοσταντίνι, Θεοδωρής, Παππάς, Ασπροποταμίτης (65' Τσόλης), Τσαρακλημάνης (89" Καραμπούτσος), Γρύλλης, Γρηγορίου

 

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης) : Πισιάνης, Μεντής, Πολύζος (46΄λ.τρ. Γούναρης), Γεωργοπάλης, Νάστο (27΄λ.τρ. Νάστο), Γαρδικιώτης, Μάμαλος, Καλισπεράτης (84' Νικομάνης), Σκουλαρίκης (84' Λέσσης), Γραικός, Θηραίος

ΦΩΤΟ & στοιχεία ρεπορτάζ από το artagoal.gr

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής 3ου ομίλου (22/5)

 

ΑΕ Ξηροβουνίου - Αστέρας Πετριτή 0 – 3 (2’ Μεντής, 53΄Θηραίος, 74΄Μάμαλος πεν)

Θύελλα Κατσικάς - Απόλλων Πάργας 0 – 3 (30΄Παπαρούνας, 57΄Τουρμούσογλου, 63΄Ιωακειμίδης)

AEN Σελεύκειας - Αναγέννηση Στάνου(12΄- 60΄Αγγελής, 26΄Γιαννιώτης, 44΄Νικολογιάννης)

Ρεπό: ΑΣ Καστοριά 1980

 

Η Βαθμολογία (σε 4 αγωνιστικές)

 

Αστέρας Πετριτή           10 (6 – 1)

Αναγέννηση Στάνου       7 (5 – 0)*

Θύελλα Κατσικά             6 (4 – 3)*

Α.Γ.Σ. Καστοριάς            6 (5 – 2)*

Απόλλων Πάργας           6 (9 – 2)*

Νέα Σελεύκεια               0 (1 – 9)

Α.Ε. Ξηροβουνίου           0 (1 – 12)

 

*Έναν αγώνα λιγότερο

 

Επόμενη 5η αγωνιστική (Τετάρτη 25 Μαΐου)

Α.Ε. Ξηροβουνίου - Νέα Σελεύκεια

Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Θύελλα Κατσικάς

Αναγέννηση Στάνου - Απόλλων Πάργας

Ρεπό: Αστέρας Πετριτή

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.