Print this page

ΚΡΟΝΟΣ: Ανανέωση συνεργασίας με Σπύρο Νικομάνη

May 25, 2022 425

 

Σε μια αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η Διοίκηση του Κρόνου ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον άξιο τεχνικό Σπύρο Νικομάνη για μια ακόμα χρονιά. Αναμενόμενη γιατί ο Μαραθιώτης τεχνικός απέδειξε την προηγούμενη χρονιά πόσο εργατικός και ικανός είναι συμβάλλοντας αποφασιστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 21 νίκες και 1 ισοπαλία! Στον Κρόνο μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τον προπονητή ετοιμάζονται για ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και μεταγραφές. Στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και να ενισχυθεί με ορισμένους άξιους να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, έτσι ώστε να έχει ο Κρόνος μια αντάξια της ιστορίας του παρουσία στην Α1 ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Ο Κρόνος Αργυράδων , ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Νικομάνη.

Ο τεχνικός, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας πέρυσι τον Αύγουστο και ήταν αγωνιστικά ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την επιστροφή του Κρόνου εκεί που αρμόζει να είναι , συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη μας Κωνσταντίνο Καββαδία.

Ο Σπύρος Νικομάνης , τόνισε στο kronosfc για την επέκταση της συνεργασίας: «Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Κρόνο μας μετά από κάποια χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Καββαδία».

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνος Καββαδίας

Ο Σπύρος Νικομάνης, τόνισε στο kronosfc για την επέκταση της συνεργασίας:

«Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Κρόνο μας μετά από κάποια  χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Καββαδία».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.