• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Καλά νέα για το γήπεδο Αγίου Νικολάου

June 11, 2022 101
Καλά νέα για το γήπεδο Αγίου Νικολάου γνωστοποιεί ο Νίκος Ι. Ρέβης, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, που έχει συμβάλει ντα μέγιστα για να προχωρήσει το έργο της βελτίωσης του γηπέδου Αγίου Νικολάου. Όπως γνωστοποιεί "Ο Δήμαρχος κ. Κ. Λέσσης, με διαβεβαίωσε ότι ΑΜΕΣΑ (εντός ολίγων εβδομάδων) ξεκινάει η διαδικασία διακήρυξης του διαγωνισμού του έργου και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για τη συμβασιοποίησή του."
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Γήπεδο Αγίου Νικολάου
 
Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, πραγματοποίησα συνάντηση με το Δήμαρχο της Νότιας Κέρκυρας, κ. Κ. Λέσση, στο γραφείο του, στη Λευκίμμη.
Αντικείμενο της συνάντησης αυτής (εις την οποίαν παρίστατο και ο Πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Νικολάου, κ. Ν. Λέσσης) απετέλεσε η ενημέρωσή μου, σχετικά με την πρόοδο της υπόθεσης του γηπέδου του Αγίου Νικολάου.
Ο Δήμαρχος κ. Κ. Λέσσης, με διαβεβαίωσε ότι ΑΜΕΣΑ (εντός ολίγων εβδομάδων) ξεκινάει η διαδικασία διακήρυξης του διαγωνισμού του έργου και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για τη συμβασιοποίησή του.
 
Ο Δήμαρχος κ.Κ.Λέσσης με διαβεβαίωσε επίσης ότι θα υπάρχει εκ μέρους του συνεχής και σταθερή ενημέρωσή μου, για κάθε στάδιο, αναφορικά με την πρόοδο του έργου του γηπέδου του Αγίου Νικολάου.
 
Νίκος Ι.Ρέβης
Δικηγόρος
Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search