Print this page

Καλά νέα για το γήπεδο Αγίου Νικολάου

June 11, 2022 622
Καλά νέα για το γήπεδο Αγίου Νικολάου γνωστοποιεί ο Νίκος Ι. Ρέβης, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, που έχει συμβάλει ντα μέγιστα για να προχωρήσει το έργο της βελτίωσης του γηπέδου Αγίου Νικολάου. Όπως γνωστοποιεί "Ο Δήμαρχος κ. Κ. Λέσσης, με διαβεβαίωσε ότι ΑΜΕΣΑ (εντός ολίγων εβδομάδων) ξεκινάει η διαδικασία διακήρυξης του διαγωνισμού του έργου και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για τη συμβασιοποίησή του."
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Γήπεδο Αγίου Νικολάου
 
Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, πραγματοποίησα συνάντηση με το Δήμαρχο της Νότιας Κέρκυρας, κ. Κ. Λέσση, στο γραφείο του, στη Λευκίμμη.
Αντικείμενο της συνάντησης αυτής (εις την οποίαν παρίστατο και ο Πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Νικολάου, κ. Ν. Λέσσης) απετέλεσε η ενημέρωσή μου, σχετικά με την πρόοδο της υπόθεσης του γηπέδου του Αγίου Νικολάου.
Ο Δήμαρχος κ. Κ. Λέσσης, με διαβεβαίωσε ότι ΑΜΕΣΑ (εντός ολίγων εβδομάδων) ξεκινάει η διαδικασία διακήρυξης του διαγωνισμού του έργου και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για τη συμβασιοποίησή του.
 
Ο Δήμαρχος κ.Κ.Λέσσης με διαβεβαίωσε επίσης ότι θα υπάρχει εκ μέρους του συνεχής και σταθερή ενημέρωσή μου, για κάθε στάδιο, αναφορικά με την πρόοδο του έργου του γηπέδου του Αγίου Νικολάου.
 
Νίκος Ι.Ρέβης
Δικηγόρος
Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.