• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Η κοροϊδία για το γήπεδο του Αγίου Νικολάου και οι δίκαιες διαμαρτυρίες των φορέων και των κατοίκων - Αναπάντητα ερωτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

May 24, 2020 247

 

Κρατάει χρόνια η … κολόνια της κοροϊδίας για το γήπεδο Αγίου Νικολάου που κατά καιρούς δόθηκαν χρήματα και πήγαν στον βρόντο, αφού δεν ολοκληρώθηκε το έργο για τον τάπητα του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να μη χρησιμοποιείται και να καταστρέφονται οι όποιες εγκαταστάσεις.

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της κοροϊδίας η έγκριση της χρηματοδότησης  του αθλητικού σταδίου Αγίου Νικολάου με βάση την εγκύκλιο ΑΔΑ: 96Φ846ΜΤΛ6-Ν7Ε, 3 Δεκεμβρίου 2019, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. 85796.

Όμως όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες του Κεραυνού - της τοπικής ομάδας που τα τελευταία χρόνια με την καθοδήγηση του Κ. Καλούδη έχει πολύ καλή πορεία και από τη Β΄ΕΠΣΚ βρέθηκε να διεκδικεί άνοδο στην Α1 -  και του Πολιτιστικού Συλλόγου δεν έγινε η ανάθεση του έργου σε κάποιον εργολάβο, με αποτέλεσμα η εκτέλεση του έργου να αναβληθεί. Και εκφράζουν παράπονα για τη δημοτική αρχή του Δήμου Νότιας Κέρκυρας επισημαίνοντας ότι «με ελαφρά τη καρδία μάλιστα προχωρά σε προτάσεις χρηματοδότησης άλλων σταδίων …άλλα στάδια τελειοποιούνται και εξελίσσονται σε επαγγελματικά και ο Άγιος Νικόλαος παραμένει σε τέλμα». Και ότι αυτό δε συνιστά «ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση απέναντι στον Άγιο Νικόλαο και δεν μπορεί να το αποδεχτεί ως κοινωνικός φορέας του χωριού του».

Διεκδικούν και φωνάζουν: «ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ».

Θυμίζουν ότι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας έχει ζητήσει χρηματοδότηση με 190.000 ευρώ του σταδίου Πετριτή και 400.000 ευρώ εκείνου της Λευκίμμης και αυτά έχουν εγκριθεί. Επισημαίνουν μάλιστα ότι «δεν επιδιώκουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, ούτε την "θρέψη" της αντιζηλίας μεταξύ των χωριών του Δήμου. Όμως προκύπτουν εύλογα τα ερωτήματα:

1. Γιατί αναβλήθηκε η χρηματοδότηση για το στάδιο του Αγίου Νικολάου που είναι σε άθλια κατάσταση, όταν κάποιων άλλων που είναι σε καλή κατάσταση, με όποια προβλήματα κι αν έχουν, προχώρησε;

2. Δεν αντέδρασε κανένας στην συνεδρίαση, ούτε υπερασπίστηκε το στάδιο του Αγίου Νικολάου;

3. Πώς οι Κολοκυθιώτες ανέχονται να αγνοούνται τα δικαιώματά τους;

4. Πού είναι η ισότιμη αντιμετώπιση των χωριών της Νότιας Κέρκυρας;

ΠΗΓΗ: Στοιχεία Πολιτιστικός Αγίου Νικολάου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Calendar

« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search