Print this page

Οι αήττητοι πρωταθλητές παραμένουν στον ΚΡΟΝΟ

July 22, 2022 727

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν τον Κρόνο στην κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 21 νίκες και 1 ισοπαλία ανανέωσαν με διαδικaσίες fast track  - δείγμα της εμπιστοσύνης και του καλού κλίματος - για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στα σαλόνια της Α1. Η πρώτη κίνηση ήταν η ανανέωση με τον άξιο τεχνικό Σπύρο Νικομάνη. Η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία οδηγεί σταθερά τον Κρόνο σεβόμενη την Ιστορία του. Θεωρείται δεδομένο ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν 3 - 4 ακόμα σημαντικές μεταγραφές. Ένας έμπειρος και ικανότατος σέντερ - μπακ και ένας ικανότατος επιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι αήττητοι πρωταθλητές παραμένουν στον ΚΡΟΝΟ

Το ΔΣ του ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που πέρυσι ανέδειξαν την ομάδα πρωταθλήτρια και αήττητη.

Ευχαριστούμε την τριάδα των αρχηγών, Σταμάτη Γράντο, Βασίλη Καββαδία, Μάριο Σαγιά και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για μια ακόμα χρονιά προς το ΔΣ της ομάδας. Όλοι έχουν αποδείξει ότι εκτός από ικανοί ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν καιν για το ήθος τους.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασία για τη σεζόν 2022 – 23 οι ποδοσφαιριστές: Έκτορας Καββαδίας, Χριστόφορος Ανδριώτης, Τάσος Καλούδης, Σταμάτης Γράντος, Κυριάκος Λυμπόπουλος, Βασίλης Καββαδίας, Θεοτόκης Κουλούρης, Βασίλης Κουλούρης, Γιάννης Καββαδίας, Ευγένιος Νικομάνης, Μάριος Σαγιάς, Σπύρος Νικομάνης, Χάρης Καποδίστριας, Γιάννης Δαφνής, Αλέξανδρος Σουλάνης, Αριστείδης Καββαδίας, Τζορτζ Γραικός Άγγελος Ασπιώτης, Αλέξανδρος Τούρκος, Μάκης Πανδή, Σπύρος Περδίκης

Στόχος του ΔΣ είναι να αποτελεί ο Κρόνος μια μεγάλη οικογένεια, μια ανοιχτή αγκαλιά για τον προπονητή και όλους τους ποδοσφαιριστές, έτσι που να μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας συνεχίζοντας επάξια την ιστορική πορεία των 54χρόνων.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.