Print this page

Εκεί που της αξίζει η ΑΕ Λευκίμμης – Στη Γ’ Εθνική!

August 03, 2022 691

 

Αυτό που πέτυχε με το σπαθί της στους αγωνιστικούς χώρους η ΑΕ Λευκίμμης δηλαδή την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική επικυρώθηκε και στα χαρτιά μετά την απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή για το μπάχαλο που προκλήθηκε στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Απόφαση… πολιτική και όχι αγωνιστική κλήθηκε να πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση Μακεδονικού-Κοζάνης που έφτασε έως το CAS, αλλά άκρη δεν βγήκε.

Στην Ομοσπονδία αποφάσισαν να λάβουν μια συμβιβαστική λύση, επικυρώνοντας τη βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, με τον Μακεδονικό να προβιβάζεται κανονικά.

Ωστόσο, αποφασίστηκε και η παραμονή της Λευκίμμης στη Γ’ Εθνική, με τον παράλληλο υποβιβασμό του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων στα τοπικά.

Η ΕΠΟ ξεπέρασε τον εαυτό της, αναφέρει το soccerlive.gr, παίρνοντας απόφαση «μνημείο» στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού! Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Μακεδονικός είχε προκριθεί στα μπαράζ με τους τρεις βαθμούς που είχε πάρει στα... χαρτιά από το παιχνίδι στη Λευκίμμη (με αποτέλεσμα να προσπεράσει στην κορυφή την Κοζάνη)! Με άλλα λόγια και σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής, από το ίδιο παιχνίδι παίρνουν από τρεις βαθμούς και οι δύο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες!

Αναλυτικά, το σχετικό ενημερωτικό κείμενο αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε σε εφαρμογή αποφάσεων του CAS: α. Με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί και κατά συνέπεια η ομάδα παραμένει στη Γ’ εθνική και υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ. β. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League2. Κατά συνέπεια στην επόμενη κατηγορία προβιβάζονται οι Παναχαϊκή Προοδευτική, Μακεδονικός (σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα). Σε προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης»

ΒΟΜΒΑ από CAS: Παράνομη η παραμονή της Λευκίμμης!

Αυτός είναι ο τίτλος από το ρεπορτάζ του sportstonoto.gr που αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με νεότερο διευκρινιστικά κείμενο που εστάλη από τα γραφεία του CAS στην ΕΠΟ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το CAS στην απόφαση του ναι μεν αναγνωρίζει ότι κακώς τιμωρήθηκε η ομάδα της Λευκίμμης στο ματς με Μακεδονικό, ωστόσο όμως σε κανένα σημείο της απόφασης του δεν δίνει το δικαίωμα στην ΕΠΟ να αλλάξει τις βαθμολογίες του 2ου ομίλου!!!!!

Εν ολίγοις αφήνει να εννοηθεί ότι οι βαθμολογίες δεν πρέπει να αλλάξουν από τη στιγμή που Λευκίμμη και Κοζάνη δεν προσέβαλλαν νομικά ΠΟΤΕ τον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστήριου της ΕΠΟ!!!!!

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κακώς σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα την παραμονή της Λευκίμμης και τον υποβιβασμό του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας!!»

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ είναι δίκαιο και πρέπει να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική διαλαλούμε σε όλους τους τόνους ως drepani.gr (argyrades.gr)

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Και τυπικά μετά την σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η "Βασίλισσα" παραμένει στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Μετά από μια λυσσαλέα μάχη και ένα βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα μας από τα γνωστά Κέντρα αποφάσεων, πάντα με τη βοήθεια από τα γνωστά "παπαγαλάκια", η μάχη κερδίθηκε. Μας κορόιδεψαν, μας λοιδόρησαν, έπαιξαν με τον ιδρώτα μας και πάνω απ' όλα με το λαό της Λευκίμμης, αλλά βγήκαμε ακόμα πιο δυνατοί!

Για 6 συνεχόμενη χρόνια η ΑΕ Λευκιμμης θα συνεχίσει να δίνει χαρά στους Κερκυραίους  φιλάθλους με τις επιτυχίες της

Και τις τεράστιες νίκες της

Κόσμος διοίκηση προπονητές κ παίχτες όλοι μαζί μια γροθιά ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ για την νεα ποδοσφαιρική χρονιά

ΜΟΝΟ ΑΕΛ!!!

Συνεχίζουμε...

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.