Print this page

Με κλήρωση ο κατ΄όνομα κυπελλούχος της ΕΠΣ Κέρκυρας τη Δευτέρα στις 7μμ

May 28, 2020 573

 

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και ατομικής ζωής. Έτσι και στο ποδόσφαιρο που διοργανώσεις διακόπηκαν και στις περισσότερες κατηγορίες υπάρχουν εκκρεμότητες. Αναδεικνύονται πρωταθλητές και κυπελούχοι χωρίς να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι κυπελλούχος θα αναδειχθεί με κλήρωση μια απότις 4 ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

 

Σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ε.Ε της Ε.Π.Ο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του (τυπικά) Κυπελλούχου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2019, στις 7 το βράδυ, στην Αίθουσα συνεδριάσεων στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία παρακαλούμε κάθε σωματείο να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι 2 μέλη του. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άλλο μέλος, ενώ θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής (τοποθέτηση καρεκλών στις προβλεπόμενες αποστάσεις, ύπαρξη στην αίθουσα αντισηπτικό τζελ, υποχρεωτική χρήση μάσκας).

Επισημαίνεται ότι η κλήρωση γίνεται αποκλειστικά για να δηλωθεί κυπελλούχο σωματείο στην Ε.Π.Ο, για να συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας της επόμενης περιόδου και δε θα απονεμηθεί τρόπαιο στην ομάδα που θα κληρωθεί.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.