Print this page

Ζητά εξαίρεση από την κλήρωση του κυπέλλου ο Αστέρας Πετριτή - Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ

May 28, 2020 771

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει, έπειτα από τη διεξαγωγή έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, την απόφαση να ζητήσει την εξαίρεση του από την κλήρωση κυπέλλου της Δευτέρας, όπου αναμένεται να αναδειχθεί ο κυπελλούχος Κέρκυρας. Εξ’αρχής, η συγκεκριμένη διαδικασία μας έβρισκε αντίθετους, καθώς έχουμε μάθει στα 40 χρόνια ιστορίας μας να κερδίζουμε και να χάνουμε εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Η αντίθεση μας αυτή μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, όταν ενημερωθήκαμε ότι με απόφαση της ΕΠΟ αναδεικνύεται πρωταθλητής ο μέχρι τότε πρωτοπόρος της βαθμολογίας. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια βιαστική απόφαση, η οποία ακυρώνει μια τεράστια προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών, των φιλάθλων αλλά και των χορηγών μας.

ΥΓ. Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Αστέρα Πετριτή, αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας για τη σεζόν 2020-2021 ακόμα και αν προκύψει στη συνέχεια προβιβασμός αυτής.

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.