Print this page

Η Τραβέρσο κατεβαίνει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα!

August 26, 2022 437
Είναι γεγονός.
Η Τραβέρσο κατεβαίνει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα!
 
Τα προηγούμενα χρόνια ταξιδέψαμε στα περισσότερα χωριά του Νότου και του Βορρά, στα περίχωρα της πόλης και στις γειτονιές της Κέρκυρας, όπου υπήρχε γήπεδο και αγωνιστική. Μαζί με μας, τους αθλητές, τους φίλαθλους, τους φίλους, την εξέδρα μας ταξίδεψε και το μήνυμα για μια κοινότητα ανθρώπων που αυτοοργανώνεται και στο κέντρο της θέτει ένα όραμα ζωής αντιφασιστικό, αντιεμπορευματικό και αλληλέγγυο σε όποιον/όποια/όποιο χρειάζεται τη στήριξη της κοινότητας.
Ενάντια στα παραγοντιλίκια, τη λογική του κέρδους, τους μάνατζερ αναζητήσαμε τον τρόπο να δώσουμε ποδοσφαιρικό και μη βήμα σε ερασιτέχνες αθλητές ανεξάρτητα από ηλικία, "ταλέντο", εμπειρία ή κατάρτιση. Μέσα σε ένα ακόμη κοινωνικό περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενης εντατικοποίησης, όπως οραματίζονται τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ψάξαμε τους όρους επιβίωσης και εγκατάστασης στην τοπική κοινωνία μέσα από οριζόντιες διαδικασίες, χωρίς καμία οικονομική στήριξη θεσμική, παραθεσμική.
 
Η Τραβέρσο είναι για μας κάτι ανοιχτό, ζωντανό με πολλές δυσκολίες, διαφωνίες και αντιφάσεις, τις οποίες καλούμαστε, όχι πάντα επιτυχημένα, να λύνουμε συλλογικά.
Αν μετατραπει σε κάτι κλειστό ή μουσειακό θα πάψει να υπάρχει!
Καλούμε φιλες και φίλους που θέλουν να βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά και γενικότερα το εγχείρημα, να αθληθούν (προπονηθούν) και αγωνιστούν μαζί μας.
Αλλά και όσους και όσες θέλουν να πορευτούν μαζί μας μέσα από συνελεύσεις και άλλες δράσεις της ομάδας στη πρώτη μας συνέλευση 31 Αυγούστου.
Να έρθουν να γνωριστούμε και να μιλήσουμε στο "αποθηκάκι μας" Βελισσαρίου 25.
P.s
Για όσους λυσσομανάνε να κλοτσήσουν το μπαλόνι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει
1 Σεπτεμβρίου.
(Για μέρος και ώρα θα ανεβάσουμε ξανά πληροφορίες )!!!
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.