• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Έγραψε ιστορία ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Μετά από 34 χρόνια στα σαλόνια της Α1 ΕΠΣΚ - Δικαίωση για τους κόπους και τις προσπάθειές τους!

May 29, 2020 752

 

 

Είναι λίγοι, αλλά μεγάλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στον Άγιο Νικόλαο. Τι κι αν δεν έχουν τα μέσα και τις υποδομές. Παλεύουν σκληρά και το κυριότερο ΄λεχουν όραμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το υπηρετούν με πείσμα και πίστη. Μόνο έπαινο αξίζουν και το ότι επικυρώθηκε η άνοδος της ομάδας στην Α1 της ΕΠΣΚ. είναι απλά η αφορμή για τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια που αξίζουν.

Άλλωστε ο Κώστας Καλούδης πρωτομάστορας της καλής πορείας των τελευταίων χρόνων και οι άξιοι συμπαραστάτες του (δεν αναφέρω ονόματα, γιατί όλο και κάποιον ή κάποιους θα ξεχάσω και είναι άδικο) δε δίνουν προτεραιότητα στα αποτελέσματα, αλλά στη δουλειά σε βάθος και στο πραγματικό νόημα του αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Τίτλοι τέλους για τη φετινή σεζόν καθώς μετά από συνεδρίαση του συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ., στις 27/5, πάρθηκε η οριστική απόφαση της ανόδου των τριών πρώτων ομάδων της Α’ κατηγορίας στην Α1’ κατηγορία. Συγχαίρουμε θερμά την Α.Ε. Καναλίων που άξια κατέκτησε το πρωτάθλημα καθώς και τον Φαίαξ Μαραθιά για την άνοδο.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε λίγα πράγματα για την ομάδα μας για τη σεζόν που πέρασε.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ξέραμε ότι θα ακολουθήσει ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, με ομάδες που διέθεσαν μεγάλα μπάτζετ και προσέλκυσαν ποδοσφαιριστές από ανώτερες κατηγορίες. Ευτυχώς όμως δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε 7 παίχτες που την προηγούμενη χρονιά είχαν βασική συμμετοχή στην πορεία της ομάδας που τερμάτισε στην 4η θέση και ενισχυθήκαμε μόνο με έναν ποδοσφαιριστή που όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει επί της ουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αρκετοί ειδήμονες του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, από τον Αύγουστο κιόλας, βιάστηκαν να μας δώσουν τον τίτλο του φαβορί για τον υποβιβασμό. Μόνο ο προπονητής μας Κώστας Καλούδης και οι παίχτες μας πίστευαν πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά. Τα χιλιάρικα έπεφταν βροχή δεξιά και αριστερά αλλά εμείς μείναμε πιστοί στη φιλοσοφία μας. Με 15 ποδοσφαιριστές και 2 δεκατετράχρονα πιτσιρίκια, με πίστη και εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, δουλέψαμε σκληρά και πάντα με ομαδικό πνεύμα προχωρούσαμε μπροστά και ξεπερνούσαμε τις όποιες δυσκολίες. Οι παίχτες μας έδιναν την ψυχή τους σε κάθε αγώνα, έπαιζαν για τους συμπαίχτες τους, για τον προπονητή τους, για τους φίλους τους, για το χωριό, για τη φανέλα! Το γεγονός αυτό έκανε τη διαφορά!

Έτσι λοιπόν φτάσαμε να γράψουμε ιστορία αφού καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1’ κατηγορία, κατακτώντας τη 2η θέση, μετά από 34 χρόνια (σύμφωνα με παλιούς παίχτες και παράγοντες, η μοναδική φορά που η ομάδα συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία ήταν το 1986).

Σίγουρα το γεγονός ότι το πρωτάθλημα τελείωσε με αυτόν τον τρόπο μας αφήνει μια πικρία καθώς όλοι θέλαμε να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε την άνοδο μέσα στο γήπεδο. Αυτό όμως δεν μετριάζει τη χαρά μας αφού για τρίτη συνεχή χρονιά η ομάδα διέγραψε μια εκπληκτική πορεία ξεπερνώντας ξανά τον εαυτό της . Είναι η καλύτερη πορεία σε όλη την ιστορία της, μαζεύοντας 50 βαθμούς (συγκομιδή ρεκόρ για την ομάδα μας) 4 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και έχοντας ακόμα και κάποιες πολύ λίγες πιθανότητες για την κατάκτησή του.

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον προπονητή μας και στους ποδοσφαιριστές μας για τον άθλο που πραγματοποίησαν!!

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και μας στήριζε με τον τρόπο του! Ελπίζουμε του χρόνου στην ιστορική αυτή χρονιά, να είναι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα.

Τέλος, ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι δεν ήταν από το χωριό, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτήν την προσπάθεια, έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά και συμπεριφέρονταν, όχι απλά σαν να έπαιζαν στην ομάδα του χωριού τους, αλλά λες και η ομάδα ήταν δική τους! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελούν μέλη της ομάδας μας και φυσικά ,πλέον, και κομμάτι της ιστορίας του Κεραυνού Αγίου Νικολάου.

Συνεχίζουμε ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία!!

 

Το Δ.Σ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search