• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΓΝ Κέρκυρας για την ανάκληση των αναστολών των υγειονομικών

September 01, 2022 2380

Σήμερα το μεσημέρι το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και το Σωματείο Εργαζομένων Ψυχιατρικού Τομέα προχώρησαν σε συμβολική διαμαρτυρία στην κεντρική πύλη με αφορμή τον ένα χρόνο από την απόφαση της Κυβέρνησης για την αναστολή εργασίας χιλιάδων υγειονομικών.

Η ανακοίνωση

1 χρόνος με αναστολές εργασίας στο ΕΣΥ

Ένας χρόνος έχει περάσει από την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην αναστολή εργασίας χιλιάδων συναδέλφων.

Ένας χρόνος όπου η αδιάλλακτη πολιτική στάση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου, με πρόσχημα τον εμβολιασμό καλλιέργησε τον κοινωνικό αυτοματισμό, τον διαχωρισμό και οδήγησε στην εξαθλίωση χιλιάδες υγειονομικούς στερώντας τους το δικαίωμα στην εργασία , στην ασφάλιση , τον μισθό ,ενώ θα μπορούσαν να λήφθουν άλλα μέτρα προς όφελος της «Δημόσιας Υγείας».

Ένας χρόνος όπου οι εναπομείναντες συνάδελφοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την υπερεντατικοποίηση της εργασίας , με χιλιάδες οφειλόμενα ρεπό και άδειες.

Ένας χρόνος όπου η κυβέρνηση αξιοποίησε τις αναστολές εργασίας για να προωθήσει την επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων σε βάρος της μόνιμης εργασίας με πλήρη δικαιώματα με την «αντικατάσταση» μονίμων εργαζομένων με συμβασιούχους κάθε μορφής .

Ένας χρόνος όπου η ίδια η πραγματικότητα απέδειξε σε όλους πλην της κυβέρνησης ότι το μέτρο των αναστολών εργασίας ήταν ένα αποτυχημένο υγειονομικά μέτρο. Ούτε η διασπορά στα νοσοκομεία σταμάτησε και επιβαρύνθηκε σημαντικά τη λειτουργία τους

Απειλή για την «Δημόσια Υγεία» αποτελεί η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών λόγω της τραγικής υποστελέχωσης, οι συγχωνεύσεις τμημάτων και Νοσοκομείων, οι ακυρώσεις χειρουργείων, η έλλειψη ΠΦΥ και πολλές ακόμη «αστοχίες» στη λήψη και εφαρμογή μέτρων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Ανάκληση των αναστολών εργασίας, κανείς συνάδελφος δεν περισσεύει. Να επιστρέψουν άμεσα όλοι πίσω στις θέσεις τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search