Print this page

Σημαντική ενίσχυση του Κρόνου με Βαλέριο Καρύδη

September 05, 2022 669

 

Τον ταλαντούχο και ικανότατο Βαλέρι Καρύδη που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ ανακοίνωσε ο Κρόνος που ενισχύεται σημαντικά εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο Βαλέριος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από 7 ετών στην Ακαδημία Αργοναύτες, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Θιναλιακού.

Ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο μπακ – χαφ Βαλέριο Καρύδη. Πέρυσι αγωνιζόταν στον Θιναλιακό.

Ο Βαλέριος είναι γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην Ακαδημία Αργοναύτες το 2009. Ένα χρόνο αργότερα εντάσσεται στις Ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα όπου παρέμεινε έως το 2013. Από το 2013 έως το 2017 αγωνίστηκε στις Ακαδημίες του Ολύμπου. Με το παιδικό τμήμα του Ολύμπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας. Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στην Κ17 του ΑΟ Κασσιώπης  στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στο Α' μισό ήταν ποδοσφαιριστής του Ολύμπου (Α΄ΕΠΣΚ), ενώ το Β' της Κ19 του ΑΟ Κασσιώπης  (Football League), με την οποία έφτασε και ως τον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Καναλίων και τον Ιανουάριο του 2020 εντάχθηκε στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Α1΄ΕΠΣΚ), ενώ την περίοδο 2020 – 21 ήταν ποδοσφαιριστής του Νέου 2017.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΠΣ Κρόνος με την προσδοκία να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και την ευχή να είναι πάντα γερός και δυνατός»

 

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.