• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Θετική εξέλιξη για το γήπεδο του Αγίου Νικολάου - Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού για τη δημοπρασία του έργου.

September 08, 2022 427
 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου εγκρίθηκαν τη Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022 από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού για τη δημοπρασία του έργου. Να θυμίσουμε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος
Αναλυτικά η ανακοίνωση
 
Σε συνέχεια των επαφών και των προσπαθειών, αναφορικά με την υπόθεση του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, υφίσταται ακόμη μια εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη, που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματος μας.
Έτσι, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022, μεταξύ του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας κ. Κώστα Λέσση και των κ. Νικολάου Λέσση (Προέδρου κοινότητας Αγ.Νικολάου), Βασιλείου Καλούδη (Προέδρου ομάδας «ΚΕΡΑΥΝΟΣ»), Νικολάου Ρέβη (Νομικού εκπροσώπου), Γιάννη Βλαχόπουλου (Προέδρου ΕΠΣ Κερκύρας) έγινε γνωστό ότι εγκρίθηκαν χθες (Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022) από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού για τη δημοπρασία του έργου.
Επιπλέον ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Λέσσης, ενώπιον των ως άνω, δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσει άμεσα η διαδικασία συμβασιοποίησης, ούτως ώστε μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο να αρχίσουν οι ανάλογες κατασκευαστικές εργασίες.
 
Παρατείυεται και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search