Print this page

Πρωταθλήτρια ομάδα ανοιχτού χώρου 2022 ο ΒΥΡΩΝΑΣ

September 11, 2022 314

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Final Four του  Πρωταθλήματος  Τ20 Ανδρών Ανοιχτού Χώρου την  Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών.

Ο πρώτος αγώνας του final four μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-Γ.Ε.Θ  δεν διεξήχθη και κατοχυρώθηκε υπέρ του σωματείου του ΔΕΚΑΘΛΟΥ με σκορ 100-0 όπου καταλαμβάνει και τη 3η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών Τ20.

Ο τελικός του Πρωταθλήματος ξεκίνησε στις 16:30  με την παρουσία πολλών θεατών μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ. Ο Βύρωνας  κέρδισε τον τόκο και επέλεξε η ομάδα να κάνει  πρώτη batting πετυχαίνοντας 198 ρόνια στα 20 over 

H ομάδα της Γ.Ε.Κ.  δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο υψηλό σκορ  και έτσι   ολοκλήρωσε την παρουσία στα 15 over με σκορ 116. 

Εξαιρετική  αγωνιστική παρουσία για την ομάδα του Βύρωνα είχαν οι αθλητές Gull Navaz με 55 runs ο οποίος κέρδισε και το βραβείο Man of the Match του τελικού, και Qasim Muhammad με 49 runsAπό την ομάδα της Γ.Ε.Κ. διακρίθηκαν οι  Μπούζης Νικόλαος με 32 runs not out και Μανούσης Αναστάσιος με 23 runs.

Διαιτητές  των αγώνων ήταν  οι κύριοι Ιωάννης Αυθίνος και Μιχάλης Ρέβης.

Ακολούθησαν οι απονομές από το Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Κυριάκο Κατσώρα, και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Κοσκινά.

O τελικός διεξήχθη στη μνήμη του  αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της Ομοσπονδίας John Clayton ο οποίος συνέβαλε  στην  εξωστρέφεια και  τη προβολή του κερκυραϊκού κρίκετ ως επικεφαλής της ομάδας της BRITISH AIRWAYS.Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα με την σκέψη όλων στην εξαιρετική προσωπικότητα του και την αγάπη του για την Κέρκυρα .

Η λήξη του Πρωταθλήματος Τ20 Ανδρών 2022 θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 18/09 και ώρα 16:00 με τον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΤΛΑΣ-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της μαρίνας των Γουβιών.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.