Print this page

Νίκη – πρόκριση του Κρόνου – Δίας – Κρόνος 0 – 3

September 17, 2022 477

 

Ο Κρόνος στην Κασσιώπη δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του τοπικού Δία –γιου του Κρόνου σύμφωνα με τη μυθολογία. Νίκησε με 3 – 0 και προκρίθηκε για τη Β΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής».

Στο Α΄ ημίχρονο προηγήθηκε με 1 – 0 με γκολ που πέτυχε στο 39΄ο Βαλέριος Καρύδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και πάσα του Σουλάνη.  Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, στο 50΄,  διαμόρφωσε το 0 – 2 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και πάλι μετά από πάσα του Σουλάνη.  Το κερασάκι στην τούρτα το υπέροχο γκολ του Γραικού που διαμόρφωσε το τελικό 0 - 3 με πολύ μακρινό σουτ και αφού είδε εκτός εστίας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δίας Κασσιώπης (Ροκίδης Μ.) Σαρακηνός, Βλάχος Β., Ηλίας, Μπαζιώτας, Βλάχος Σ., Πουλιάσης, Σαλβάνος, Ρονάλντο, Κολέτσι, Ηλίας Κ.

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χρ., Καλούδης Α., Γράντος, Λυμπόπουλος, Καββαδίας Β., Γιαννακόπουλος, Σουλάνης, Κουλούρης Θ., Γραικός, Δαφνής, Καρύδης. Έπαιξαν και οι: Σαγιάς,  Καββαδίας Ι.,  Καποδίστριας, Καββαδίας Αρ.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.