• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες κρίκετ στην Κέρκυρα

September 29, 2022 563

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες κρίκετ με ακόμα δύο  ξένες ομάδες από τις δώδεκα  που συνολικά επισκέφτηκαν  την Κέρκυρα  την φετινή  θερινή περίοδο προκειμένου να συμμετέχουν στο Διεθνές  Φεστιβάλ Κρίκετ 2022.

Η ομάδα των Authors XI Cricket Club  https://www.authorscc.co.uk/  που ετησίως επισκέπτεται  την  Κέρκυρα στο πλαίσιο του Λογοτεχνικού Φεστιβάλ αποτελούμενη από σπουδαίους συγγραφείς και ανθρώπους του πολιτισμού, για άλλη μια φορά συμμετείχε σε αγώνες κρίκετ. 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το νησί  επισκέφτηκε και  η ομάδα των Οsians CC από το Μουμπάι , η οποία με μεγάλο ενθουσιασμό επιβεβαίωσε την συμμετοχή της και για το 2023,  στον εορτασμό του 200 χρόνων από τον πρώτο αγώνα κρίκετ στην Κέρκυρα τις 23 Απριλίου του 1823.

Τα παιχνίδια άρχισαν τη Πέμπτη 22/09 στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών όπου οι ξένες ομάδες  έπαιξαν μεταξύ τους αγώνα των 25 overs, με τους  Authors να κερδίζουν την δυνατή ομάδα των Οsians με σκορ 175-143.

Το Σάββατο 24/09 ακολούθησε δεύτερος  αγώνας στο γήπεδο της Μαρίνας όπου αντιμετώπισαν μικτή ομάδα της Κέρκυρας.

Τη Κυριακή 25/09 διεξήχθη  τουρνουά στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας όπου έλαβαν μέρος το «Σωματείο Φορέας Φίλων Κρίκετ ‘’Σπιανάδα’’ και μία επίλεκτη ομάδα  αθλητών της Κέρκυρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,  εκπρόσωπος της Βρετανικής Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου, συγγραφείς και δημοσιογράφοι του BBC.

Το τουρνουά διεξήχθη σε ενθουσιώδη εορταστική ατμόσφαιρα  που συνεπήρε τους συμμετέχοντες, τους θεατές και τους περαστικούς. Ακολούθησαν βραβεύσεις και ομιλίες από τους επικεφαλής των ομάδων.

Η εκδήλωση  συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην Corfu Beer -Κερκυραϊκή Ζυθοποιία για την ευγενική της προσφορά στις εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά  την Annabelle Louvros για την εξαιρετική συνεργασία και συνεισφορά της στον αθλητικό και πολιτιστικό τουρισμό, τον Πρόεδρο του σωματείου Φορέας Φίλων Κερκυραϊκού Κρίκετ Σπιανάδα Σπύρο Τσαγκαρόπουλο  για την υποστήριξη και την εθελοντική δουλειά που προσέφερε στην διοργάνωση  καθώς και τα σωματεία της Ομοσπονδίας μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search