• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πρεμιέρα με νίκη για τον Κρόνο 3 – 1 την Αναγέννηση

October 23, 2022 667

 

Ιδανική πρεμιέρα για τον Κρόνο που νίκησε σήμερα, Κυριακή 23/10 στο γήπεδο Περιβολίου την τυπικά γηπεδούχο Αναγέννηση.

Ο Κρόνος είχε μια σχετική υπεροχή με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Δυο σουτ από Καρύδη και Γραικό δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης. Η υπεροχή του καρποφόρησε με τον δεινό σκόρερ Καρύδη που αξιοποίησε κάθετη πάσα του Δαφνή και με διαγώνιο σουτ στο 36’ σημείωσε το 0 - 1. Άμεση απάντηση των γηπεδούχων με τον κανονιέρη τους Μίτσουλη να ισοφαρίζουν σε 1 – 1 μετά από εκτέλεση πέναλτι. Πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του σκόρερ μέσα στην περιοχή από τον Σουλάνη. Μετά το 1 – 1 στα λίγα λεπτά που έμειναν μέχρι τη λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα.

Δυνατά μπήκε ο Κρόνος στο Β΄ ημίχρονο και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέτυχε δυο γκολ εδραιώνοντας τη νίκη του. Και πάλι ο Καρύδης βγήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με άψογο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το 1 – 2 στο 51΄. Στο 60΄ο Σουλάνης με έξοχη εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά και λίγο έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 1 – 3.

 

Ο Κρόνος με σωστή τακτική διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και δε δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους που ανέλαβαν την υπεροχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλιστα είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Καρύδη στο 72’, αλλά ο Σαμοϊλης απομάκρυνε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η Αναγέννηση απείλησε με τον Δήμο στο 75΄, αλλά ο Ανδριώτης αποσόβησε το γκολ. Και στο 90΄με τον Γ. Μίαρη.

Γεμάτη η εξέδρα του γηπέδου με φιλάθλους και των δυο ομάδων σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Κυπριώτης, Μερκούρης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Κουλούρης Στ.) Σαμοϊλης, Γ. Μίαρης, Τάσσης, Βάρελης, Νάος, Δήμος, Γ. Μίαρης Στ., Κουλούρης Α., Κυπτίου, Μίτσουλης, Τοτάι. Έπαιξαν και οι: Μίαρης Απ., Κουλούρης Ν., Μίαρης Θ., Οικονόμου.

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χρ., Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δαφνής, Σαγιάς, Γραικός. Έπαιξαν και οι: Κουλούρης Θ., Νικομάνης Σπ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search