• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κρόνος – ΑΕ Λευκίμμης 0 – 0 (για το κύπελλο)

October 26, 2022 787

 

Μια πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε σήμερα (Τετάρτη 26/10) το απόγευμα ο Κρόνος από την ΑΕ Λευκίμμης για τον πρώτο αγώνα της 2ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Στο γήπεδο Περιβολίου ο Κρόνος αναδείχτηκε ισόπαλος με 0 – 0 με την ΑΕ Λευκίμμης. Μπορεί τις δυο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά η βαριά φανέλα του Κρόνου μέτρησε απέναντι στην πλήρη ΑΕΛ που είχε την υπεροχή, ευκαιρίες και ένα δοκάρι, αλλά μπλοκαρίστηκε από την πολύ καλή αμυντική τακτική του Κρόνου και φυσικά τον εξαιρετικό τερματοφύλακά του Χρ. Ανδριώτη.

Αξίζει να μνημονευτεί το απίστευτο ποδοσφαιρικό «θράσος» που έδειξε ο ικανότατος τεχνικός του Κρόνου Σπ. Νικομάνης που κράτησε εκτός γηπέδου βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζ. Γραικός και ο Σαγιάς, ενώ στο Β΄ ημίχρονο με αλλαγές πολλών νέων παικτών αντιμετώπισε με επιτυχία την ΑΕ Λευκίμμης. Μια ΑΕΛ που ξεκίνησε πολύ δυνατά είχε δοκάρι μόλις στο 1΄και έχοντας την υπεροχή σε όλο τον αγώνα είχε πολύ καλές ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε έχοντας και απέναντί της τον Χρ. Ανδριώτη, αν και όλοι οι παίκτες του Κρόνου διακρίθηκαν. Φυσικά η ΑΕΛ που και φέτος θα παρουσιαστεί πανίσχυρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής παραμένει το πολύ μεγάλο φαβορί, αφού θα υποδεχτεί στο γήπεδό της τον Κρόνο στον αγώνα ρεβάνς.

Διαιτητής του αγώνα ο Δράμπαλος

Οι συνθέσεις

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Καββαδίας Ι., Καποδίστριας, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δαφνής, Κουλούρης Θ., Καρύδης, Νικομάνης Ε., Σουλάνης. Έπαιξαν και οι: Γράντος, Καββαδίας Αρ., Ίσσερης Ν. Νικομάνης Σπ. Ίσογλου

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Εκκρεμεί

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search