Print this page

Αστέρας Πετριτή – Ζάκυνθος 1-1

November 13, 2022 368

 

Με θετικό αποτέλεσμα η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής του 3ου ομίλου για τον Αστέρα Πετριτή που αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 με την αξιόμαχη Ζάκυνθο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.

Στο 15΄ Ο Γραμμένος έκανε μια καταπληκτική κούρσα από τα αριστερά πάσαρε ωραία στον Ίκορ Μαργκόν ο οποίος απέφυγε αντιπάλους και από πολύ κοντά νίκησε τον Μπλατσιώτη και έκανε το 1-0.

Στο 27΄ με τον Γραμμένο να ελίσσεται στην περιοχή χάνεται σηαμντική ευκαιρία για τον Αστέρα. Το 1 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.

Στο 50΄ ο Γραμμένος νικήθηκε από τον Μπλατσιώτη και δυο λεπτά αργότερα οι  φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μασούρα που διαμόρφωσε το τελικό το 1-1.

Διαιτησία: Ειρήνη Πιγγίου από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους Τσαντά και Παπαλαζάρου από την Ήπειρο.  

 

Αστέρας Πετριτή: (Γιάννης Σφακιανάκης) Πισσιάνης, Μπογκούνγκου, Πούλος, Τουρσίδης Γαρδικιώτης Γεοργωπάλης (81΄ Καραγιαννίδης), Γκασίδης, Γραικός (68’ λτρ Τσιάβος, Μαργκόν (88΄ Τουρσίδης), Σουκεράς (68΄ Θηραίος), Γραμμένος.

 

ΑΠΣ Ζάκυνθος: (Mάριος Παναγιώτου) Μπλατσιώτης, Γουσέτης, Ντούκας (36΄ Κόκας), Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Εντουάρντο, Μανέ (85’ Τελλέν), Τσιμέλι, Κάρδαρης (68’ Περιστέρης), Μασούρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.