Print this page

Επιστροφή στις νίκες για τον Κρόνο 1 – 0 τον ΑΟ Κέρκυρα! - ΦΩΤΟ

November 13, 2022 580

 

Νίκη – βάλσαμο για τον Κρόνο μετά τις δυο ήττες από Όλυμπο και ΑΕ Λευκίμμης. Δίκαιη νίκη επί του πρωτοπόρου ΑΟ Κέρκυρα που είχε σερί τριών νικών.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο Περιβολίου που παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι γεμίζοντας την εξέδρα ο Κρόνος με κατάθεση ψυχής πήρε μια πολύτιμη νίκη.  Με γκολ του Α. Ίσσερη στο 30’  που πήρε το «ριμπάουντ» μετά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γραικού. Ο Α. Ίσσερης πρωταγωνιστής λίγο πριν σε μια σημαντική ευκαιρία για τον Κρόνο.  Επικίνδυνη και η κεφαλιά του Γραικού που έφυγε άουτ. Άτυχος ο Μπαμιόγλου που τραυματίστηκε στο 25΄. Μετά το γκολ ο Κρόνος απείλησε και με τον Καρύδη., αλλά ο Ζερβός πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Το 1 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Στο Β΄ ημίχρονο ο ΑΟ Κέρκυρα που είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και απείλησε σε 2 – 3 φάσεις με Λυκόκα και Καλούδη, αλλά ο Ανδριώτης έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ. Είχε και δοκάρι μετά από απόκρουση του Ανδριώτη. Δοκάρι είχε και ο Κρόνος στο 70΄σε σουτ του Κουλούρη Θ. . Επικίνδυνο και το σουτ του Σαγιά στο 70΄που απέκρουσε αμυντικός των φιλοξενουμένων.

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Κυπριώτης, Γραμμένος

ΑΠΣ Κρόνος: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Σαγιάς, Κουλούρης Θ., Ίσσερης Α.,Δαφνής, Καρύδης, Γραικός. Έπαιξε και ο Νικομάνης Σπ.

ΑΟ Κέρκυρα: (Χονδρογιάννης Ι.) Ζερβός, Σελάς, Θεόδοτος, Σκολαρίκης, Φωτιάδης, Κουτλής, Μπαμιόγλου, Ατσοπάρδης, Κοσκινάς, Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Λυκόκας, Γκολώσης, Κάσσης, Γρηγοράκης, Χανδρινός.

Δηλώσεις προπονητών

Στον πάγκο του Κρόνου Αργυράδων και τη νέα χρονιά ο Σπύρος Νικομάνης

Νικομάνης Σπύρος: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη μετά τη βαριά ήττα στο κύπελλο. Προσέξαμε ‘ώστε η ομάδα να μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στο γήπεδο και να αποδείξει την αξία της. Στόχος μας είναι να παίξουμε σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη νίκη!»

Αιχμηρές δηλώσεις από τον Χονδρογιάννη!

Χονδρογιάννης Γιάννης: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθεια τους ! Η προσπάθεια μας συνεχίζεται πιο δυνατά ! Το κέρδος πιστεύω από το σημερινό παιγνίδι οι τρεις 16 αρηδες της   αρχικής μας  ενδεκάδας ! Θερμά συγχαρητήρια και στον ΚΡΟΝΟ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ,  να ευχηθώ καλή συνέχεια !

Άνοιγμα φωτογραφίας

Άνοιγμα φωτογραφίας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.