Print this page

«Ψαλίδι» στις Καρουσάδες – Ολυμπιάδα – Κρόνος 1 – 1

November 20, 2022 683

 

Δίκαιη μοιρασιά στις Καρουσάδες σήμερα στον αγώνα της τοπικής Ολυμπιάδας με τον Κρόνο.

Σε έναν αμφίρροπο αγώνα με ευκαιρίες  οι δυο ομάδες που αναδείχτηκαν ισόπαλες  με τους Αργυραδίτες να λένε τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία των Καρουσαδιτών.

Οι γηπεδούχοι με τον Καρβούνη άνοιξαν το σκορ στο 25΄και είχαν ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη και για άλλο γκολ. Όμως την πιο κλασική ευκαιρία είχε ο Κρόνος στο 10΄με τον Δαφνή να στέλνει τη μπάλα άουτ σε κενή εστία. Ο ίδιος παίκτης αποζημίωσε την ομάδα του με ένα εκπληκτικό γκολ στο 62΄ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό.

Ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι και ο Κρόνος με τον Γραικό σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι που ο διαιτητής Τόμπρος σφύριξε τη λήξη.

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Σιδερόπουλος Σ.) Τσουκαλάς, Σακκάς, Νικολάου, Χαλικιάς, Κατσαρός, Λεοντίτσης, Κροκίδης, Βλασερός Λ., Μέσσας, Μπουντάνι, Καρβούνης Έπαιξαν και οι: Καπάνταης, Μπαντούνος Ι., Βλασερός Κ.

ΑΠΣ Κρόνος: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Λυμπόπουλος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ., Ίσσερης Α., Δαφνής, Καρύδης, Γραικός. Έπαιξαν και οι Καποδίστριας,  Νικομάνης Σπ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.