Print this page

Νίκησε ο Κρόνος 1 – 0 τον Οδυσσέα Αυλιωτών & ανέβηκε στην 3η θέση – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

November 27, 2022 397

Παμπόνηρος ο Οδυσσέας, αλλά δεν μπόρεσε να γλυτώσει από τον Κρόνο. Πολύτιμη νίκη για τον Κρόνο που επικράτησε στο γήπεδο του Περιβολίου με 1 – 0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δυο ήττες.  Το γκολ πέτυχε με τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου, στο 43΄ ο Γιαννακόπουλος με έξοχη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά πριν από το γκολ ο Ανδριώτης έδειξε την κλάση πραγματοποιώντας εξαιρετική απόκρουση στη μοναδική κλασική ευκαιρία που είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Κρόνος είχε πολύ καλή απόδοση στο Α΄ ημίχρονο, όπου είχε και την υπεροχή. Δεν αξιοποίησε σημαντικές ευκαιρίες στο 12΄με τον Γραικό που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της αξιόμαχης ομάδας των Αυλιωτών. Ο Καρύδης στο 30΄δε βρήκε στόχο, ενώ η επικίνδυνη κεφαλιά του Λυμπόπουλου στο 35΄εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα.

Σε μεγάλο διάστημα του Β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να φοβίσουν τους γηπεδούχους. Μετά την είσοδο του Σαγιά και του Νικομάνη Σπ. ο Κρόνος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο το ρευστό 1 – 0 κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων των φιλάθλων (περισσότεροι από 100 σε δύσκολες καιρικές συνθήκες) μέχρι που σφύριξε τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Βλάσσης.

ΑΠΣ Κρόνος (Νικομάνης Σπ.): Ανδριώτης. Καποδίστριας, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Γιαννακόπουλος, Νικομάνης Ε., Κουλούρης Θ., Καρύδης, ΊσερηςΑ., Γραικός. Έπαιξαν και οι: Νικομάνης Σπ., Σαγιάς.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αυλιωτών:  (Μουζακίτης Τ.) Σώκαλης, Μουζακίτης Στ., Μουζακίτης Ι.(Σούλος), Μουζακίτης Κ. (Μαρκεζίνης), Ρικος Κ., Ρικος Δ., Μουζακίτης Μ., Κουβαράς, Τσιαουσης, Λουβρος Γ., Πέρρος  Έπαιξαν και οι: Μιχαλάς, Τσουκαλάς, Λοίσιος Γ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.