Print this page

Μεγάλη νίκη της ΑΕ Λευκίμμης στη Ζάκυνθο– Ήττα Αστέρα – Αποτελέσματα & Βαθμολογίες

December 04, 2022 395

 

Εντυπωσιακή νίκη με 5 – 2 της ΑΕΛ στη Ζάκυνθο και ήττα εντός από τον ΑΟ Τρίκαλα για τον Αστέρα Πετριτή

ΑΠΣ Ζάκυνθος – ΑΕ Λευκίμμης 2 – 5

Μεγάλη νίκη η ΑΕ Λευκίμμης με 5 – 2 στην Ζάκυνθο  σήμερα Κυριακή (4/12), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Μπήκε πολύ δυνατά η  ΑΕΛ και προηγήθηκε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο με 0 – 3. Ο Πότσης στο 9΄ το 0-1, ο Βέρμπης στο 13΄ με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, ενώ στο 15΄ ο  Χατζηστάμου με σουτ διαμόρφωσε το 0-3, που ήταν το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Στο Β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 52΄ με την κεφαλιά του Μούστα.  Ο Χρ. Γαστεράτος στο 65΄ έγραψε το 1-4 Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4 με κεφαλιά του Τσιμέλι στο 85΄, αλλά στη συνέχεια έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σούρμπη. Στο 93΄ με πέναλτι διαμορφώθηκε το τελικό 2-5 από τον Βέρμπη.

Διαιτητής: Νεόφυτος Αντωνιάδης (ΕΠΣ Κεφαλλονιάς /Ιθάκης)

Βοηθοί: Γιώργος Καραμέρος και Δημήτρης Κόρδας(ΕΠΣ Ηλείας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Ζάκυνθος: (Mάριος Παναγιώτου): Mπλατσιώτης, Γουσέτης (77’ Στίλα), Κόκκας, Μούστα, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Κατέϊρα (46’ Τσιμέλι), Περιστέρης (46’ Ζαχαριουδάκης), Μαρούδας (77’ Ντούκας), Κάρδαρης, Μασούρας.

ΑΕ Λευκίμμης: (Παναγιώτης Κορομπόκης): Παγκράτης , Γαστεράτος, Καρβούνης, Κωστακιώτης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Παπαγεωργίου (87’ Στεργίου), Πότσης, Χατζηστάμου (46’ Γρηγοριάδης), Βέρμπης, Πουλημένος.

 

Αστέρας Πετριτή – ΑΟ Τρίκαλα 1 - 2

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα του  Αστέρα Πετριτή. Ηττήθηκε  από τον  πρωτοπόρο, ΑΟ Τρίκαλα, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας και κάτω από έντονη βροχόπτωση.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με 1 – 0 με το πλασέ του Γραμμένου στο 18΄ Οι φιλοξενούμενοι στο 22΄ ισοφάρισαν σε 1 – 1 ισοφάρισαν  με τον  Κορέλα. Στο 35΄ με καραμπόλα στον Γραικό διαμορφώθηκε το 1 – 2 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Στο Β΄ ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν αλλά δυο πέναλτι στο 88΄ και 90+2΄ αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας με τα Τρίκαλα να παίρνουν μια μεγάλη νίκη.

Διαιτητής:  Παναγιώτης Τσιώρης (ΕΠΣ Άρτας)

Βοηθοί του διατέλεσαν οι Δημήτρης Τσαντάς (ΕΠΣ Ηπείρου) & Γρηγόρης Κέφης (ΕΠΣ Πρέβεζας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης) : Πισσιάνης, Κορακιανίτης, Μπουκουνγκού, Πούλος, Τουρσίδης (60΄Γεωργοπάλης), Γαρδικιώτης (75΄Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Γραικός, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκό (60΄Θηραίος)

ΑΟ Τρίκαλα (Τάκης Ρούσσας/Στέλιος Αρσένος) : Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης (30΄λ.τρ. Κατσαντώνης), Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου (46΄ λ.τρ. Τσιαφίτσας), Παπακώστας, Κουτσιανικούλης (88΄Κοντογεώργος), Γιοκέ, Κουσκουνάς, Κορέλας, Λουκάς (50΄λ.τρ. Γκοβίνας)

Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

 4η αγωνιστική - Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Βύζας Μεγάρων –  ΑΟ Υπάτου 0-0

Αστέρας Πετριτή Κέρκυρας – ΑΟ Τρίκαλα 1-2

Τηλυκράτης Λευκάδας –  Διγενής Νεοχωρίου 2-0

ΑΟ Χαλκίς –  Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0

Απόλλων Πάργας – Παναγρινιακός 1-1

ΑΠΣ Ζακύνθου – ΑΕ Λευκίμμης Κέρκυρας 2-5

ΠΟ Φήκης – Πανελευσινιακός  0-1

 

Η  βαθμολογία σε 4 αγώνες

ΑΟ Τρίκαλα 10

Τηλυκράτης Λευκάδας 9

ΑΕ Λευκίμμης 8

Βύζας Μεγάρων 8

ΑΟ Υπάτου 7

Πανελευσινιακός 7

ΑΟ Χαλκίς 5

ΑΠΣ Ζακύνθου 4

ΠΟ Φήκης 4

Παναγρινιακός 4

Διγενής Νεοχωρίου 3

Απόλλων Πάργας 3

Αστέρας Πετριτή 2

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.