Print this page

"Χ"ωρίς γκολ ΠΑΟ Σφακιανάκης και Κρόνος

December 04, 2022 592

 

Θετικό αποτέλεσμα για τον Κρόνο η ισοπαλία στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ το απόγευμα του Σαββάτου (3/12) απέναντι στον αξιόμαχο ΠΑΟ Σφακιανάκης που μαζί με τον Θιναλιακό είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες. Οι γηπεδούχοι έχουν 1 νίκη και 5 ισοπαλίες.

Στο Α΄ ημίχρονο η μπάλα παιζόταν περισσότερο στον χώρο του κέντρου, χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν με μακρινά σουτ που δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον Ανδριώτη. Ο Κρόνος φάνηκε απειλητικός σε δυο στημένες φάσεις, αλλά οι κεφαλιές των Λυμπόπουλου και Γραικού δε μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στο Β΄ ημίχρονο και μετά το 60΄ο Κρόνος ήταν πιο πιεστικός, χωρίς όμως να έχει κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Απείλησε με Σουλάνη και Κουλούρη Θ. Η πιο επικίνδυνη φάση ήταν στο 88΄όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων εξουδετέρωσε το σουτ του Σουλάνη. Στο 90΄ η ευκαιρία που χάθηκε ήταν από τους γηπεδούχους που βγήκαν πολύ ωραία στην αντεπίθεση, αλλά τους σταμα΄τησε ο φύλακας Άγγελος της εστίας του Κρόνου, ο Ανδριώτης!

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Κρόνος παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίς και ετοιμάζεται για το επόμενο εκτός έδρας -για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική- αγώνα με τον ΑΟ Κάβος 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Βασιλείου, Δράμαπλος

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ:  (Καμμένος Ν.) Ρίζος, Λάνης, Παλαιοχώρης, Θεοδωρίδης, Γκίνης, Μπορδούβαλης, Πίτσιος, Αυλωνίτης, Βρεκάι, Σπητιέρης, Κρητικός Έπαιξαν και οι: Τσιάβος, Τσουκαλάς

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δαφνής, Κουλούρης Θ., Καρύδης, Ίσερης Α., Γραικός. Έπαιξαν και οι: Καποδίστριας, Νικομάνης Ε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.