• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Μέτριος ο Κρόνος – Δίκαιη νίκη του Θιναλιακού 0 – 2 - Φωτορεπορτάζ

December 18, 2022 443

 

Δεν άντεξε στην πίεση του πρωτοπόρου Θιναλιακού ο Κρόνος το Σάββατο 17/12 στο γήπεδο του Περιβολίου. Ηττήθηκε με  2 – 0, αφού η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα - μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τη φετινή περίοδο. Ο προπονητής Σπ. Νικομάνης που έχει σημαντικό μερίδιο στην καλή πορεία μέχρι τώρα πορεία της ομάδας συνηθίζει να λέει: « μέχρι τώρα η ομάδα παίρνει ό, τι της αξίζει» και φαίνεται ότι δικαιώνεται.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο διατηρήθηκαν σταθερά και με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο 32’ ο Κωστελέτος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδριώτη  διαμορφώνοντας το 0 – 1 και ανοίγοντας τον δρόμο για μια υπερπολύτιμη νίκη.

Στο 70΄η πίεση των παικτών του Θιναλιακού οδήγησε σε λάθος της άμυνας του Κρόνου και ο Φούκης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το τελικό 0 – 2.

Ο Κρόνος άσκησε κάποια πίεση, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Έτσι ο Θιναλιακός που δεν είχε άλλες κλασικές ευκαιρίες έφτασε με περισσότερη άνεση από ό, τι θα περίμενε πριν από τον αγώνα σε μια δίκαιη νίκη!

Διαιτητής: Κώστας Τόμπρος

Βοηθοί: Γιάννης Σταμάτης και Γιώργος Κυπριώτης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χ., Καποδόστριας, Νικομάνης Ε., Γράντος, Καλούδης, Σουλάνης, Δαφνής, Γιαννακόπουλος, Νικομάνης Ε., Κουλούρης Θ., Γραικός. Έπαιξαν και οι: Σαγιάς, Καββαδίας Αρ., Ίσερης Ν.,

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: (Δένδιας Σ.) Καλούδης, Στέρεφ, Αρμένης, Πολύζος, Μουζακίτης Ν., Χατζηδημητρίου, Τσιριγώτης Σπ., Κούδας, Καρκαμπούνας, Κωστελέτος, Μπάρκας

Έπαιξαν και οι: Φούκης, Μιχαήλ, Κροκίδης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search