• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Βαριά ήττα του Κρόνου στις Νυμφές

January 09, 2023 402

Την πιο βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Κρόνος το Σάββατο 7/1 στις Νυμφές από τον τοπικό Αχιλλέα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣΚ και υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με 14 βαθμούς με τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου που τον αντιμετωπίζει το Σάββατο 14/1. Το βαρύ 5 – 1 αδικεί τον Κρόνο και δεν ανατποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα παρόλο που ο Αχιλλέας κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο παίρνοντας δίκη μια σημαντική νίκη που τον ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τον ΟΦΑΜ με 18 βαθμούς.

Μόλις στο 1΄η ομάδα των Αργυράδων έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Καρύδη σε θέση τετ α τετ να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι εξαιρετικά αποτελεσματικοί ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις εκμεταλλεύτηκαν σοβαρά αμυντικά λάθη του Κρόνου και στο δεύτερο μισό του Α΄ ημιχρόνου προηγήθηκαν με 4 – 0. O Μωραϊτης Χρ. στο 19΄το 1 - 0 και ο Κεφαλληνός στο 25΄το 2 - 0. Ο Κουλούρης Θ. είχε δοκάρι για τον Κρόνο μετά το 2 – 0. Και πάλι ο Μωραϊτης Χρ. στο 32΄το 3 - 0. Ο Βοντετσιάνος το 4 - 0 στο τέλος του Α΄ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι νωρίς στην επανάληψη, στο 50΄ πέτυχαν και πέμπτο με τον  Μωραϊτης Χρ. . Για τον Κρόνο μείωσε σε 5 – 1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ ο Γράντος. Σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσουν ακόμα περισσότερο οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 60΄και 63΄οι Γραικός και Σουλάνης αντίστοιχα που δεν μπόρεσαν από θέση τετ α τετ να σκοράρουν.

Διαιτησία: Γιούργας – Σατκλιφ – Βασιλείου

Παρατηρητής Μιχαλιτσιάνος

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: (Μοναστηριώτης Τ.) Γιακουμάκης, Ψαρράς, Κατσαρός, Μεταλληνός, Ρίζος, Κεφαλληνός Μ., Βοντετσιάνος, Ξάνθος, Κούδας, Κεφαλληνός Ι., Μωραϊτης Χ. Έπαιξαν και οι: Ελευθεριάδης, Τσενεμπής Δ., Λουκανάρης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ., Σαγιάς, Δαφνής, Καρύδης, Ίσερης Α., Γραικός. Έπαιξαν και οι: Καββαδίας Αρ., Ίσερης Ν., Χατζής

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search