• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πώς ο Κρόνος νίκησε τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου – Δηλώσεις των προπονητών

January 14, 2023 511

 Σημαντική βαθμολογικά νίκη πέτυχε σήμερα, Σάββατο 14/1 ο Κρόνος στο γήπεδο Περιβολίου. Επικράτησε του αξιόμαχου και ισόβαθμου μέχρι σήμερα Κεραυνού Αγίου Νικολάου με  1- 0. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός και ικανοποίησε τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν, αφού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Το Α΄ ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 0 – 0 με τον Κρόνο να έχει την υπεροχή, αλλά χωρίς πολλές και επικίνδυνες φάσεις. Πρώτοι, ωστόσο, απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γραικό Α. από θέση τετ α τετ να στέλνει την μπάλα  στο δοκάρι του Ανδριώτη, μόλις στο 9΄. Στο 30΄ευκαιρία για τον Κρόνο να ανοίξει το σκορ, αλλά το πλασέ του Γραικού Τζ. Πέρασε άουτ.

Πιο καλά μπήκε στο Β΄ ημίχρονο ο Κρόνος και είχε μια καλή ευκαιρία στο 65΄, αλλά η κεφαλιά του Γραικού Ι. πέρασε άουτ. Στο 72΄ο Ίσερης Α. πέτυχε το νικητήριο γκολ του Κρόνου με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καρφώνεται στο γάμα της εστίας του Ρέβη.

Ο Κεραυνός έχασε ευκαιρία στο 90΄με τον Αγελαστόπουλο από καλή θέση μέσα στην περιοχή του Κρόνου.

Ήταν η 5η νίκη του Κρόνου σε 11 αγώνες και με 17 βαθμούς ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Αναγέννηση Περιβολίου που αγωνίζεται αύριο.

Διαιτησία: Κάντας, Γραμμένος, Γκιόκας

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ., Δαφνής, Καρύδης, Ίσερης Α., ΓραικόςΤζ., Γραικός Ι.  Έπαιξαν και οι: Λέσσης Λ., Λυμπόπουλος, Νικομάνης Ε.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν, Λουκάς, Ρέβης Ε, Χαντάι, Καλούδης, Ρικάς, Μαράι, Γαστεράτος, Γιαννούλης, Μηνάς Χ, Γραικός Έπαιξαν και οι: Κουρής, Αγελαστόπουλος, Ρέβης Τρ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Νικομάνης Σπύρος (Κρόνος): «‘Ηταν ένα δύσκολος αγώνας και χρειαζόμασταν τη νίκη μετά τη βαριά ήττα στις Νυμφές. Καταφέραμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και είχαμε καλό ρυθμό στον αγώνα. Δεν απειληθήκαμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Προχωράμε για τον επόμενο αγώνα».

Καλούδης Κώστας (Κεραυνός): «Ήταν ένας αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δυο ομάδες είχαν άγχος. Όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Κρόνο να πετυχαίνει το γκολ που του χάρισε τη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε και μπορούσαμε κάτι καλύτερο!»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search