Print this page

Έ «Χ» ασε ευκαιρίες νίκης ο Κρόνος 1 – 1 στους Παξούς

January 22, 2023 432

 

Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στους Παξούς, λόγω καιρικών συνθηκών, ο Κρόνος έμεινε όρθιος στο γήπεδο του νησιού σήμερα (Κυριακή 22/1) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ. Αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Παξών. Ήταν μόλις η τρίτη ισοπαλία για τον Κρόνο που με 18 βαθμούς έχοντας σημειώσει 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες βρίσκεται στην 7η θέση σε σχετικά μικρή απόσταση από άλλες ομάδες που βρίσκονται στα ψηλότερα σκαλιά της βαθμολογίας. Ο ΑΟ Παξών ακολουθεί στην 8η θέση με 15 βαθμούς. Στο Α΄ ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος χωρίς επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και έτσι έληξε 0 – 0.

Ο Κρόνος μπήκε δυνατά στο Β΄ ημίχρονο και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν να προηγηθούν με γκολ του κανονιέρη του Φασλία που σχεδόν ανενόχλητος με κεφαλιά πάνω από τη γραμμή έγραψε το 1 – 0 στο 59΄. Λίγο πριν, στο 52΄ ο Ανδριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε ενέργεια του Θεοδώρου. Ο Γραικός Ι. άνοιξε λογαριασμό διαμορφώνοντας στο 76΄ το τελικό 1 – 1, αφού αξιοποίησε πλάγιο άουτ του Καρύδη. Ο Κρόνος έ«Χ» ασε ευκαιρίες νίκης με τον ταλαντούχο Λέσση στο 80΄που έξοχο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.  Και πάλι ο Λεωνίδας στο 93΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στον Κρόνο, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.

Διαιτησία: Μάρτης - Γκιόκας – Κοσκινάς

ΑΟ ΠΑΞΩΝ: (Ντελής Γ.) Κουλούρης Αι., Κούκια, Βλαχόπουλος Χ., Κουλούρης Αρ., Βερονίκης Χ., Σημτσάκης,, Νίκιτς, Ζεϊνέλι, Αρβανιτάκης, Θεοδώρου, Φασλία

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δαφνής, Καρύδης, Ίσερης Α., Γραικός Ι.  Έπαιξαν και οι: Νικομάνης Ε., Λέσσης Λ., Γραικός Γ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.