Print this page

Και με τη … βούλα η επιστροφή του Ν. Γεωργοπάλη στον Κρόνο!

January 27, 2023 315

 

Την πολύ σπουδαία μεταγραφή – επιστροφή του Νίκου Γεωργοπάλη στον Κρόνο ανακοίνωσε και επίσημα η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία που απόδειξε για μια ακόμα φορά ότι κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά την αποχώρηση της ομάδας από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση την περίοδο 2019 – 2020 κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει η ομάδα να έχει μια πορεία αντάξια της 55 χρονης ένδοξης ιστορίας.

Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Γεωργοπάλης για χρόνια ήταν από τους κορυφαίους, σημαία του Αστέρα Πετριτή. Στον τελικό κυπέλλου του 2022 κόντρα στο Θιναλιακό στο 90+5΄πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του Πετριτή πετυχαίνοντας το πρώτο ντάμπλ της ιστορίας της. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει πετύχει ουκ ολίγα «ιστορικά γκολ» που βοήθησαν τον Αστέρα να κατακτήσεις τίτλους και να έχει μεγάλες επιτυχίες. Όμως ο Νίκος Γεωργοπάλης έχει διακριθεί και έχει συνδέσει το όνομά του με τον Κρόνο, άλλωστε έχει αργυραδίτικες ρίζες, αφού η μητέρα του είναι από τις Αργυράδες. Αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κρόνου τη σεζόν 2005-06, σε μια χρονιά που η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση του 5ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Τη σεζόν 2012-13 εντάχθηκε στον Κρόνο Αργυράδων και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣΚ, έχοντας μάλιστα καθοριστική συμβολή, καθώς σημείωσε 16 γκολ.

 

Εκτός από τον Αστέρα που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια έχει αγωνιστεί  με την ομάδα νέων του ΑΟ Κέρκυρα στο πρωτάθλημα νέων της Α΄ Εθνικής. Με τον ΠΑΣ Πρέβεζα στη Δ΄ Εθνική, με Ομόνοια Σταυρούπολης και ΓΣ Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης και ΑΟ Κεφαλλονίας. Το 2016 εντάχθηκε στον ιστορικό ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Ιανουάριο του 2017 επιστρέψει στον Αστέρα Πετριτή.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση του Κρόνου:

«Το Δ.Σ του Κρόνου Αργυράδων καλωσορίζει το Νίκο Γεωργοπάλη στην ομάδα μας για να ενισχύσει την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει για τρίτη φορά στις τάξεις της ομάδας μας και ελπίζουμε να είναι και αυτή επιτυχημένη, όπως και οι προηγούμενες και του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και πάντα επιτυχίες».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.