• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Λάμψη Αστέρα Πετριτή στο Αγρίρνιο 1 - 2– Τρίτη σερί νίκη- Ήττα εντός της ΑΕΛ

February 04, 2023 420

Έλαμψε ο Αστέρας Πετριτή σήμερα, Σάββατο 4/2, στο Δημοτικό γήπεδο   Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου και πέτυχε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη που σηματοδοτεί την άνοδο στα υψηλότερα σκαλιά της βαθμολογίας. Ισοβαθμεί στην 7ηβ θέση με ΑΟ Τρίκαλα και ΑΕ Λευκίμμης. Για το 2023 ό Αστέρας παραμένει αήττητος έχοντας σημειώσει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Με άλλα λόγια στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές κάνει πορεία πρωταθλητισμού και δικαιολογημένα  έχει ανεβάσει στα ύψη τον πήχη των προσδοκιών

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στον αγώνα αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων και στο 20΄προηγήθηκε με τον μόνιμο σκόρερ του τον Γραμμένο με εξαιρετική ενέργεια. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με σωστή τακτική ευτύχησαν να πετύχουν το 0 – 2 λίγο πριν την εκπνοή του Α΄ ημιχρόνου, στο 42΄με τον Γεωργοπάλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 0 – 2 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κοντογάννη στο 67΄που διαμόρφωσε το τελικό  1 - 2

Παρά την πίεση των γηπεδούχων ο Αστέρας είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με Γραμμένο και Γεωργοπάλη.

Διαιτητής: Επαμεινώνδας Κολορίζος  (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Σπύρος Μπύρος & Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας 24Παρατηρητής διαιτησίας: Γιώργος Σαράφογλου (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

Παναγρινιακός (Κατσαρός): Καλαντζής, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καλοκαίρης (56′ Τεσέιρα), Καραλής, Καντάνης (45′ Σπανός), Μήλιος, Τσοπανάς (62′ Αλομπισάτ), Τσάκνης (62′ Κοντογιάννης), Τσιούνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΣΤΗ (Σφακιανάκης Ι.) Δήμας, Πούλος, Μεντής, Κουρτελέσης, Κουκουλέκης, Τσιάβος, Γεωργοπάλης, Γαρδικιώτης, Λεμπόγκο, Μαργκόν, Γραμμένος. Έπαιξαν και οι: Θηραίος, Σούκερας, Ρουμελιώτης

Το ρεπορτάζ από το agriniopress.gr

Χωρίς νίκη στο Αγρίνιο παραμένει μετά και την 12η αγωνιστική ο Παναγρινιακός, καθότι ο Αστέρας Πετριτή επικράτησε με 1-2.
Το σύνολο του Γιάννη Κατσαρού παρά το «εκρηκτικό» του ξεκίνημα έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο. Αν και μείωσε με τον Κοντογιάννη δεν έφθασε στην ισοφάριση

Έμεινε έτσι στους 9 βαθμούς και την 12η θέση της βαθμολογίας, εντός της ζώνης υποβιβασμού, με την διαφορά από τους προπορευόμενους να «ανοίγει»…
Το πρώτο ημίχρονο
Ο Παναγρινιακός μπήκε εξαιρετικά στο ματς και έδωσε γρήγορο ρυθμό, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο.
Μόλις στο πρώτο λεπτό από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Τσοπανάς βγήκε σε θέση «βολής» πλασάροντας πάνω στον κίπερ Δήμα.
Στο 4′ ο Μήλιος «άγγιξε» το γκολ, όταν η κεφαλιά του, μετά από σέντρα του Γκόλια, σταμάτησε στο δοκάρι. Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια στιγμές αργότερα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Στο 7′ ο Τσοπανάς εκμεταλλεύτηκε λάθος και σέντραρε στον Τσάκνη, που σε εξαιρετική θέση πλάσαρε κάκιστα. Στο 10′ ο Μήλιος ξανά έχασε καλή στιγμή ενώ ο Καλαντζής απομάκρυνε τον κίνδυνο στην πρώτη τελική της κερκυραϊκής ομάδας στο 12′. Στο 15′ ο Τσάκνης πλάσαρε από καλή θέση πάνω στον Δήμα.
Ο Παναγρινιακός πλήρωσε την αστοχία του στο 20′. Ο Γραμμένος βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνάς του, κατέβασε την μπάλα και πλάσαρε τον Καλαντζή για το 0-1. Όπως ήταν λογικό το γκολ «πάγωσε» τον φρενήρη, ως τότε, ρυθμό των γηπεδούχων. Στο 42′ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γεωργοπάλη έγινε το 0-2.
Το δεύτερο ημίχρονο
Ο Φραγκούλης στο 50′ έφθασε κοντά στο γκολ, με κεφαλιά του να περνάει μόλις άουτ. Στο 56′ στο γήπεδο πέρασε ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος Τεσέιρα.
Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με άνεση τον Παναγρινιακό μακριά από την εστία τους και απειλούσαν στο ανοιχτό γήπεδο. Στο 62′ Αλομπισάτ και Κοντογιάννης αντικατέστησαν τους Τσοπανά και Τσάκνη.
Το γκολ για την ομάδα του Κατσαρού ήρθε στο 67′. Όμορφη σέντρα ο Τσιούνης από τα δεξιά, Κοντογιάννης στην πορεία της μπάλας και 1-2. Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Σουτ του Τεσέιρα στο 69′ πέρασε ψηλά άουτ.
Ο Γραμμένος στο 79′ με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Παναγρινιακού. Στο 81′ ο Καλαντζής είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Γεωργοπάλη. Στις καθυστερήσεις ο Γραμμένος έχασε ευκαιρία για το 1-3. Δύο κόρνερ για τον Παναγρινιακό στο τέλος πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Το τελικό σκορ 1-2, με τον Παναγρινιακό να μένει χωρίς εντός έδρας νίκη μετά από δώδεκα αγωνιστικές.

 

ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης 2 - 4

Στo πλαίσιo της 12ης  αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η ΑΕ Λευκίμμης το Σάββατο (4/2) γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 2 – 4. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ΑΕΛ που είχε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Τηλυκράτης προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 13΄με πέναλτι του Τόσκα.  

Ο Γαστεράτος στο 47΄ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 61’ ο Σκιαδάς έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους σημειώνοντας το 1 – 2. Και στο τελευταίο δεκάλεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις σημειώθηκαν τρία γκολ. Ο Γκουντρουμπής στο 86΄γράφει το 1 – 3. Με πέναλτι ο Βέρμπης στο 90+2’ διαμορφώνει το  2 – 3 δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στον αγώνα και πολλές ελπίδες στην ΑΕΛ. Τελικά στο 90+7’ ο Κατσής γράφει το τελικό 2 - 4

Διαιτητής: Κώστας Ζιούτος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Βοηθοί : Ορέστης Ευαγγέλου & Αριστείδης Πασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου)

Παρατηρητής διαιτησίας: Σπύρος Κάτσιος (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης Π.) Γκάκος, Πουλημένος, Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Καρβούνης, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Θεοδωράκης, Χαρζηστάμου, Γαστεράτος, Λώμης. Έπαιξαν και οι: Βέρμπης

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Παντζιαράς):ΠΑΡΔΑΛΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΤΑΚΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ, ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΙΑΔΑΣ.

Τα αποτελέσματα 12η αγωνιστική  (Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023)

ΑΠΣ Ζακύνθου –  ΑΟ Υπάτου 1 – 0 (47΄Νόνης)

ΠΟ Φήκης – Απόλλων Πάργας 2 – 1  (18΄, 90+1΄Σκόνδρας– 39΄Σιδέρης)

Πανελευσινιακός – ΑΟ Χαλκίς Κυριακή 5/2

ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης Λευκάδας 2  – 4 (47΄Γαστεράτος, 90+2 Βέρμπης πεν. - 13΄Τόσκα, 61΄Σκαιδάς, 86΄Γκουντρουμπής, 90+7’ Κάτσης)

Παναγρινιακός – Αστέρας Πετριτή 1 – 2 (67’ Κοντογιάννης - 20΄Γραμμένος. 42΄Γεωργοπάλης)

Ναυπακτιακός Αστέρας – Βύζας Μεγάρων 0 – 4 (9΄Ντούνης πεν., 26΄Φυσαράκης, 57΄Μπουντόπουλος, 76΄Στρατιδάκης)

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΟ Τρίκαλα 0 – 2 (15΄Αλεξίου, 36΄Γιοκέ)

 

 

Η  βαθμολογία σε 12 αγώνες

Τηλυκράτης 24

ΑΟ Υπάτου 24

Πανελευσινιακός 22 (11 αγ)

ΠΟ Φήκης 21

Βύζας Μεγάρων 20

Απόλλων Πάργας 19

ΑΟ Τρίκαλα 18

Αστέρας Πετριτή 18

ΑΕ Λευκίμμης 18

ΑΠΣ Ζακύνθου 13

ΑΟ Χαλκίς 10 (11 αγ.)

Παναγρινιακός 9

Διγενής Νεοχωρίου 8

Ναυπακτιακός Αστέρας 3

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search