Print this page

Νίκησε η Αναγέννηση και στο ντέρμπι με τον Κρόνο 3 -1 – Δηλώσεις προπονητών

February 05, 2023 424

Πολλοί φίλαθλοι σήμερα, Κυριακή 5/2 στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ντέρμπι παρά τη διαφορά στο σκορ. Νικήτρια η τυπικά φιλοξενούμενη Αναγέννηση με 3 – 1 που πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη και είναι μόνη ομάδα βαθμολογικά που μπορεί να απειλήσει τον πρωτοπόρο Θιναλιακό που έχει 6 βαθμούς περισσότερους.

Αμφίρροπο το Α΄ ημίχρονο με την Αναγέννηση να απειλεί στην αρχή με μακρινά σουτ του Κυπτίου και του Μίτσουλη. Ο Κυπτίου στο 31’ με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Ο Κρόνος στο Β΄ ημίχρονο μπήκε με στόχο να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά από λάθος στον χώρο του κέντρου  δέχτηκε το δεύτερο γκολ από τον Μίτσουλη μετά από μακρινή πάσα του Κουλούρη Ν. στο 50΄. Απείλησε με Γραικό Γ. και Γραικό Ι. Στο 75΄μετά Από εκτέλεση κόρνερ ο Κρόνος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαραβελάκη.  Όμως ο Γεωργοπάλης δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ. Αντί για το 1 – 2 διαμορφώθηκε στο 78’ το 0 – 3 από τον κανονιέρη της Αναγέννησης Μίτσουλη με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Κρόνος στο 85΄με κεφαλιά του Λυμπόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γράντου μείωσε σε 1 – 3. Και είχε δοκάρι στο 90΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλάνη.

Διαιτησία: Κ. Γιούργας – Γερ. Μιχαλάς – Σπ. Γκιόκας – Αλ.  Λάτσας

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης Θ., Γραικός Ι. , Δαφνής, Ίσερης Α., Γραικός Γ. Έπαιξαν και οι:Λέσσης, Καρύδης, Γεωργοπάλης, Σαγιάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Κουλούρης Στ.) Σαμοϊλης, Τάσσης, Βλάσσης, Μαραβελάκης, Γ. Μίαρης (Κολέας), Βούλγαρης, Δήμος, Κυπτίου, Μίτσουλης, Κουλούρης Ν., Νάος. Έπαιξαν και οι: Μίαρης Π., Μίαρης Θ., Μίαρης Γ. Στ., Μίαρης Χ., Μίαρης Ι.

Δηλώσεις προπονητών

ΚΡΟΝΟΣ: Ανανέωση συνεργασίας με Σπύρο Νικομάνη - Drepani.gr - Argyrades.gr  - news

Νικομάνης Σπύρος (ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ): «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δικά μας λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να φτλασει στη νίκη. Συνεχίζουμε βάζοντας το κεφάλι κάτω για να δουλέψουμε σκληρά, γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς»

Χώρισαν οι δρόμοι Αναγέννησης – Κουλούρη | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Corfu Κέρκυρα News

Κουλούρης Σταμάτης (Μάκης) (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ): «Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Διανύουμε περίοδο μεγάλης φόρμας και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου που είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι. Συνεχίζουμε την πορεία μας».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.