• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Νίκη της ΑΕ Λευκίμμης 1-0 τον Διγενή Νεοχωρίου –Ήττα Αστέρα στη Ζάκυνθο

February 12, 2023 318

 

Μετά από δυο αλλεπάλληλες ήττες επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Λευκίμμης, σήμερα Κυριακή (12/2), επικρατώντας εντός έδρας , με 1-0  του Διγενή Νεοχωρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σπουδαία νίκη που την ανεβάζει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα που ισοβαθμεί με Βύζαντα και ΑΟ Τρίκαλα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Βέρμπη στο 75΄

Διαιτητής ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς Θωμά Γκέλη (ΕΠΣ Ηπείρου) και Γρηγόρη Κέφη (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)

Οι συνθέσεις

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ( Πάνος Κορομπόκης): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Κωστακιώτης, Παπαγεωργίου, Πανταζής, Θεοδωράκης, Γαστεράτος, Τουρμούσογλου, Βέρμπης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Εκκρεμεί

Λύγισε ο Αστέρας στη Ζάκυνθο (1 – 0)

Ένα λάθος της άμυνας του Αστέρα με τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου οδήγησε στην πρώτη ήττα του Αστέρα  το 2023. Με τον Γιάννη Καλλιβωκά να εκμεταλλεύεται το λάθος και να διαμορφώνει το τελικό  1 – 0. Ο Αστέρας με πολλές ελλείψεις, αφού ταξίδεψε με μόλις 14 ποδοσφαιριστές δέχτηκε την πίεση των “κυανοκίτρινων” και τελικά λύγισε. Ο Αστέρας είχε μόλις 14 παίκτες στην αποστολή λόγω πολλών απουσιών. Σηαμντικές απουσίες, όπως ο αρχισκόρερ Γραμμένος, ο Πισσάνης, ο Γεωργακόπουλος, οι Στούπςας Θ. & Π.

Το ρεπορτάζ του imerazante.gr

Στο 9′ ο Μασούρας δεν τελείωσε καλά τη φάση μέσα από την περιοχή σε πάσα του Πιρές, ενώ στο 18′ άλλο ένα σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ.

Στο 32′ ο Πιρές από πλάγια δεξιά σούταρε και ο Δήμας απομάκρυνε δύσκολα τον κίνδυνο για την εστία του.

Τελικά η Ζάκυνθος από φάουλ που εκτέλεσε ο Κάρδαρης, ο Γιάννης Καλλιβωκάς “πετάχτηκε” στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Ζάκυνθος προσπάθησε να “τελειώσει” την υπόθεση νίκη και στο 47′ ο Κάρδαρης σούταρε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η ωραία προσπάθεια εκτός περιοχής του Σούρμπη στο 53′.

Στο 54′ ο Πιρές βγήκε τετ α τετ με τον Δήμα, ωστόσο προτίμησε να πασάρει, με τον Μασούρα που ακολουθούσε να μην στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Πιρές σκόραρε αλλά ο διαιτητής υπέδειξε ο οφσάιντ σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι ότι η μπάλα αποκρούστηκε από τον αμυντικό.

Στο 57′ από πάσα του Γκασίδη ο Λεμπόνγκο σούταρε άουτ στην καλύτερη στιγμή του Αστέρα Πετριτή στο ματς.

Στο 77′ η Ζάκυνθος και πάλι απείλησε από φάουλ ,αλλά ο Μούστα αστόχησε στην κεφαλιά, με το παιχνίδι να μην έχει άλλη φάση.

Σπουδαίο τρίποντο για τους “κυανοκίτρινους” που πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και πάνε την Τετάρτη στο εξ’ αναβολής με τη Χαλκίδα με στόχο τα θετικά αποτελέσματα να συνεχιστούν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρέκκας Ηλ. (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπουρίκα από τον ίδιο νομό. Ελέγχονται για τη φάση του 54′ που δόθηκε οφσάιντ για τη Ζάκυνθο σε γκολ που πέτυχε.

 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μαγκαφίνης Δ.):Γκάρας, Μούστα, Μασούρας, Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Γιασίν (90′ Γουσέτης Ντ.), Μεταξάς (69′ Ντούκας), Πιρές (90′ Μαρούδας), Χότμαν (78′ Τάντιτς), Κάρδαρης (90′ Παπαδόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης): Δήμας Ι., Κουρτελέσης,Πύλος, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Κουκουλέκης (62′ Ρουμελιώτης), Τσιάβος, Θηραίος (75′ Σουκέρας), Μάργκον (88′ Λέσσης), Λεμπόνγκο Ντ.

 

Αποτελέσματα  (3ος όμιλος)

14η αγωνιστική

Ζάκυνθος-Αστέρας Πετριτή 1-0

ΑΕ Λευκίμμης-Διγενής Νεοχωρίου 1-0

Παναγρινιακός-Ναυπακτιακός 3-0

ΠΟ Φήκης-Βύζας Μεγάρων 0-0

Πανελευσινιακός-Τρίκαλα 1-3

Χαλκίδα-ΑΟ Υπάτου 0-2

Απόλλων Πάργας-Τηλυκράτης 0-2

 

Βαθμολογία

1.Τηλυκράτης 30

2.ΑΟ Υπάτου 27

3.Πανελευσινιακός 22

4.ΠΟ Φήκης 22

5.Βύζας Μεγάρων 21

6.ΑΕ Λευκίμμης 21

7.Τρίκαλα 21

8.Αστέρας Πετριτή 18

9.Απόλλων Πάργας 16

10.Ζάκυνθος 16

11.Παναγρινιακός 15

12.Διγενής Νεοχωρίου 11

13.Χαλκίδα 10

14.Ναυπακτιακός 3

 

*Τηλυκράτης, ΠΟ Φήκης, Τρίκαλα, Παναγρινιακός, Ναυπακτιακός και Διγενής έχουν έναν αγώνα  περισσότερο.

 

Επόμενη 15η αγωνιστική

ΑΟ Υπάτου-Τηλυκράτης

Αστέρας Πετριτή-Χαλκίδα

Βύζας Μεγάρων-Απόλλων Πάργας

Τρίκαλα-Ζάκυνθος

Διγενής Νεοχωρίου-ΠΟ Φήκης

Ναυπακτιακός-Πανελευσινιακός

Παναγρινιακός-ΑΕ Λευκίμμης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search