Print this page

Πρωταγωνιστής ο Κ. Τόμπρος «δεν είδε» πέναλτι υπέρ του Κρόνου με τον Όλυμπο (1 – 1)

February 12, 2023 650

 

Διατηρήθηκε η κακή παράδοση που έχει ο Κρόνος με τον Όλυμπο στο χθεσινό, Σάββατο 11 – 2, αγώνα στο γήπεδο του Ολύμπου. Στο 1 – 1 κόλλησαν Όλυμπος και Κρόνος στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η διαιτησία του Κ. Τόμπρου, που πολλοί τον έχουν αναγορεύσει σε κορυφαίο διαιτητή της Κέρκυρας. Αλίμονο! Στο 71΄αρνήθηκε κλασικό πέναλτι υπέρ του Κρόνου, όταν ο Γραικός Τζ. μετά από εξαιρετική ενέργεια ντριμπλάροντας αντίπαλο στη μικρή περιοχή πάσαρε και η μπάλα ακούμπησε σε χέρι αμυντικού. Εμφανέστατο πέναλτι που αρνήθηκε ο Τόμπρος επαναφέροντας στους φιλάθλους του Κρόνου τον εφιάλτη της 29ης Μάρτης του 2017, όταν στους Παξούς αρνήθηκε πέναλτι μαρς  υπέρ του Κρόνου που τον υποχρέωσε σε ισοπαλία με 2 – 2 με την τοπική ομάδα βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο «κλειδωμένο» - από την αρχή - πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ της περιόδου 2016 – 2017. Σε εκείνον τον αγώνα στο 59’ ο Μωραϊτης δέχτηκε σκληρό χτύπημα που ακούστηκε στις εξέδρες καθαρά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τόμπρος δεν άκουσε τίποτα.

Χθες δεν είδε!

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Κρόνου στο 30΄ - παρότι αναμφισβήτητο - δίστασε και κοίταξε τον επόπτη και το καταλόγισε καθυστερημένα. Ωστόσο ο Σουλάνης δεν μπόρεσε από την άσπρη βούλα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Όλυμπος προηγήθηκε 1 – 0 στο 27΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Κρόνος ισοφάρισε με κεφαλιά του Δαφνή σε 1 – 1 μετά από έξοχη σέντρα του Ίσερη Α. που ήταν και το τελικό σκορ με τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου. Σε ένα αμφίρροπο και ενδιαφέροντα αγώνα, όπου ο Κρόνος μέχρι το 80΄στεκόταν πολύ καλά και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο Κρόνος μένει χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες – 1 ήττα) και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χάνει πέναλτι.  Στο 51΄ο Γεωργοπάλης και στο 60 ο Τζώρτζ Γραικός σε σχεδόν πανομοιότυπες φάσεις μέσα από την περιοχή δε βρήκαν στόχο. Στο 70΄η φάση που σημάδεψε τον αγώνα με τον εξαιρετικό Τζώρτζ Γραικό που κέρδισε πέναλτι και αρνήθηκε ο Κ. Τόμπρος. Οι γηπεδούχοι στο τέλος του αγώνα πίεσαν και είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν και στη νίκη. Στο 85΄ο Ανδριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση διατηρώντας το 1 – 1 και στο 90΄το σουτ των γηπεδούχων πέρασε άουτ.

Όσο για κάποιο site που χαρακτήρισε ‘έκπληξη» το αποτέλεσμα μόνο μια φράση: «Αιδώς Αργείοι!»

Διαιτησία: Κ. Τόμπρος – Ν. Κοσκινάς – Θ. Σακκάς – Α. Σουέρεφ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΟΣ: (Πανδής Α.): Γκερδούκης, Βλαστός, Κοσκινάς, Λιούμπας, Βαγγαλάτης, Καραμάνος, Γραμμένος Σπ., Γραμμένος Π., Μυρίλλας, Γραμμένος Χ., Παναγιωτίδης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης Θ., Σαγιάς, Γραικός Τζ. , Δαφνής, Ίσερης Α., Γεωργοπάλης. Έπαιξαν και οι: Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Καββαδίας Αρ., Καρύδης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.