• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σαν σήμερα 13 - 2 - 2022 η επική ανατροπή από τον Κρόνο με 9 παίκτες νίκησε 2 – 1 εκτός!

February 13, 2023 424

Συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την επική ανατροπή του Κρόνου που με 9 παίκτες πέτυχε νίκη στο Δημοτικό γήπεδο Λευκίμμης σαν σήμερα στις 13 Φλεβάρη νικώντας τον γηπεδούχο Ποσειδώνα με 2 - 1, αν και βέρθηκε να χάνει από το Α΄ ημίχρονο με 1 - 0.

Να θυμίσουμε το σχετικό ρεπορτάζ από το drepani.gr (argyrades.ger)

Πέρασε ο Κρόνος και το μπλόκο του διαιτητή Διαβάτη με επική ανατροπή στο γήπεδο της Λευκίμμης. Απόδρασε με νίκη 2 – 1 επί του Ποσειδώνα Βιταλάδων με ανατροπή. 

Μέτριος ο Κρόνος στο Α΄ ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1 – 0 από τον αξιόμαχο Ποσειδώνα με γκολ του Χειμαριώτη στο 32΄με σουτ από το ύψος του πέναλτι και αφού η μπάλα κόντραρε και στον Καββαδία Β.  Χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Με Φ. Κουλούρη απείλησε ο αξιόμαχος Ποσειδώνας και με Γραικό ο Κρόνος. Στο 40΄αναγκαστική αλλαγή του Δαφνή. Μέσα ο Μάριος Σαγιάς.

Τα ΄ψαλε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στους παίκτες του ο Σπ. Νικομάνης, ο προπονητής του Κρόνου και κάνοντας κάποιες εσωτερικές αλλαγές πέτυχε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας που εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη στο Β΄ ημίχρονο. Ο Κρόνος είχε δύο ευκαιρίες με Γραικό και Αρμενιάκο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα

Ο Γραικός στο 68΄αξιοποιώντας σέντρα του Καλούδη ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1 – 1 κάνοντας το καλύτερο ντεμπούτο με την ομάδα των Αργυράδων.  Στο 71΄σωστή αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καββαδία Β. Και στο 80΄σε ένα απλό τάκλιν - φάουλ στο κέντρο ο ανεκδιήγητος διαιτητής Διαβάτης αντί για κίτρινη (το πολύ)  έδειξε κόκκινη κάρτα στον σκόρερ Γραικό . Θα γελούσαν και τα τσιμέντα, αν ο Κρόνος δεν είχε τόση μεγάλη ανάγκη να νικήσει σε αυτό τον αγώνα και να παραμείνει στην κορυφή.

 Ωστόσο το μέταλλο του νικητή έλαμψε στο 82΄με τον νεαρό Νικομάνη  σε ρόλο λυτρωτή να λυτρώνει τον Κρόνο γράφοντας το τελικό 1 – 2. Αξιοποίησε το γύρισμα από το κέντρο βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα που τον ξεπέρασε με κεφαλιά και πλάσαρε στην κενή εστία σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους παίκτες, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Κρόνου.

Διαιτησία: Διαβάτης, Γκιόκας, Γραμμένος

Ποσειδώνας Βιταλάδων (Βάρελης Φ.) Νικομάνης, Γαστεράτος, Βάρελης Τ., Βλάσσης, Μίαρης, Βούλγαρης Γ., Βούλγαρης Σ., Βάρελης Φ., Βάρελης Πρ., Χειμαριώτης, Κουλούρης. Έπαιξαν και οι: Λιόπουλος, Νικομάνης

Κρόνος Αργυράδων (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χ., Καββαδίας Ι., Γράντος, Καββαδίας Β., Καλούδης, Κουλούρης, Ανδριώτης Χαρ., Γραικός, Δαφνής, Νικομάνης, Αρμενιάκος Έπαιξαν και οι: Σαγιάς Μ., Καποδίστριας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search