• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ιστορική νίκη για τον Αστέρα Πετριτή 2-1 τον Πανελευσινιακό – Ήττα ΑΕΛ στα Μέγαρα & οργή για τη διατησία

February 15, 2023 323

 

Ο Αστέρας Πετριτή  νίκησε με 2 – 1 τον Πανελευσινιακό στην εξ αναβολής 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ιστορική νίκη!

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και με τις δύο ομάδες καθώς στο 10΄ο Γραμμένος κατάφερε να βγει τετ α τετ και άνοιξε το σκορ, όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα μόλις στο 14′ με τον Μεντί να διαμορφώνει και το σκορ ημιχρόνου (1-1) σε μια φάση που ο Πετριτής διαμαρτυρηθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στο 88′ ο Τσιάνος με πλασέ έκανε το 2-1 δίνοντας μια ιστορική νίκη στην ομάδα του Αστέρα.

Στο 90+2΄ η ομάδα του Πετριτή έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη τρίτου τέρματος, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Μάρκου Θηραίου, από αριστερά, ο Γκλώστος βρήκε τη μπάλα με τα “ακροδάχτυλα” και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή παρόλο που το παιχνίδι ήταν Τετάρτη 12.30.

Διαιτησία: Πιγγίου, Tσαντάς, Ευαγγέλου

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης Ι.) Δήμας, Κουρτελέσης, Γεωργοπάλης Χ., Μεντής, Πούλος, Γαρδικιώτης, Κουκουλέλκης, Γκασίδης, Τσιάβος, Λεμπόνγκο, Γραμμένος

Έπαιξαν και οι: Θηραίος, Μάρκον, Ρουμελιώτης Αστέρας

Πανελευσινιακός (Μάγγος Ι.) Γκλώστος, Τόλιος, Σμιλάτος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μάρης, Κακοσίμος, Μπούσης, Κοτσώνης, Μακρίδης, Γεμιστός

Βύζας – ΑΕ Λευκίμμης 2 - 1

Ο Βύζας Μεγάρων υποδέχθηκε την Α.Ε. Λευκίμμης στην εξ’ αναβολής 13η αγωνιστική για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με το σκορ να σταματάει στο 2-1.

Ο Βύζαντας προηγήθηκε πρώτα στο 10΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Φυσαράκης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0, στην συνέχεια ο Ντούνης με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0 στο 42′ δίνοντας στην ομάδα του ένα ισχυρό προβάδισμα νίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λευκίμμη προσπάθησε να βρει ένα γκολ να ξανα μπει στο παιχνίδι, είχε κάποιες ευκαιρίες.

Στο 84′  μάλιστα ακυρώθηκε γκολ του Βαγγέλη Τσεβανέδη ως οφσάιντ , κάτι το οποίο προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΛ. Εντέλει  μείωσαν στις καθυστερήσεις (90+3)΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Βέρμπη και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 2-1

Τον αγώνα σφύριξε ο Λουκάς Αλαφογιάννης  (ΕΠΣ Βοιωτίας) έχοντας την συνεργασία των  Αντώνη Ιωάννου & Γιάννη Ντόβολη (ΕΠΣ Εύβοιας )

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Καλύκας) : Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης (87′ Δρυμούσης), Φλέγγας, Φυσαράκης, Καραγιάννης (64′ Στρατιδάκης), Σαχόλι, Μπουντόπουλος (77′ Δουκάκης), Χατζημελετιάδης, Μουσκάι (63′ Μύρκος), Ντούνης (87′ Κακούσιος).

ΑΕ Λευκίμμης (Παναγιώτης Κορομπόκης) : Γκάκος, Ματσοβίλα (46′ Γαστεράτος), Καρβούνης, Πουλημένος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης (84′ Τουρμούσογλου), Πανταζής, Παπαγεωργίου, Μπαλός (63′ Τσεβανέδης), Χατζηστάμου, Λώμης (63′ Βέρμπης).

Ανακοίνωση για τη διαιτησία

“Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα πέρυσι με το “χειρουργείο” του ανεκδιήγητου διαιτητή Σιδηρόπουλου στην Ημαθία, με όσα ακολούθησαν, μέχρι και την τελική δικαίωσή μας από το CAS, έχουμε επιλέξει να μη βγάζουμε ανακοίνωση μετά από κάθε λάθος των διαιτητών, αποφεύγοντας έτσι να δυναμιτίζουμε το κλίμα.

Όμως φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος και ήδη οι αποφάσεις των διαιτητών έχουν επηρεάσει τα αποτελέσματα ουκ ολίγων αγώνων μας με αποκορύφωμα και τη σημερινή κακή διαιτησία.

Επειδή αν αρχίσουμε να αναλύουμε φάσεις θα χρειαστούν αρκετές σελίδες για να τις συμπεριλάβουμε όλες, ενδεικτικά αναφέρουμε τα τελευταία και τον τραγικό διαιτητή Ζιούτο, ο οποίος στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Τηλυκράτη, κι ενώ μόλις έχουμε ισοφαρίσει, στο επόμενο λεπτό ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Γαστεράτου μισό μέτρο μέσα στη μεγάλη περιοχή δίνεται απ’ έξω. Επίσης στο σημερινό αγώνα στο πρώτο γκολ του Βύζαντα γίνεται ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό μας Mocovila, ενώ στο 84′ ο δεύτερος βοηθός μάς στερεί το δικαίωμα να μειώσουμε το σκορ νωρίτερα, σημειώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας σε θέση οφσάιντ, κάτι που μόνο στη δική του φαντασία μπορεί να έχει γίνει. Σας παραθέτουμε και στοπ καρέ που αποδεικνύουν τα ανωτέρω, ενώ το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση όλων.

Με έγγραφό μας και προς την ΕΠΟ, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλη αδικία εις βάρος μας, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα μας και την ιστορία της ομάδας μας. Από το επόμενο κιόλας παιχνίδι απαιτούμε το σεβασμό που δικαιούμαστε και να γνωρίζουν και οι διαιτητές ότι αναλαμβάνουν και την ευθύνη των πράξεών τους.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ”!!!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών εξ αναβολής αγώνων:

 Αστέρας Πετριτή – Πανελευσινιακός 2-1: Μεντής (14’), Τσιάνος (88’) – Γεμιστός (11’)

 Βύζας Μεγάρων – Λευκίμμη 2-1: Φυσαράκης (11’), Ντούνης (42’) – Βέρμπης (93’)

Χαλκίδα – Ζάκυνθος 0-4: Ελ Γκανάσι (5’), Κάρδαρης (42’, 62΄), Μεταξάς (88’)

Η  βαθμολογία (σε 14 αγωνιστικές):

 

Τηλυκράτης Λευκάδας 30

ΑΟ Υπάτου 27 *

Βύζας Μεγάρων 24

Πανελευσινιακός 22*

ΠΟ Φήκης 22

ΑΕ Λευκίμμης  21

ΑΟ Τρίκαλα 21

Αστέρας Πετριτή 21

ΑΠΣ Ζακύνθου 19

Απόλλων Πάργας 16*

Παναγρινιακός 15

Διγενής Νεοχωρίου 11

ΑΟ Χαλκίς 10 *

Ναυπακτιακός Αστέρας 3

 *Έναν αγώνα λιγότερ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search