• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επιστροφή στις νίκες του Κρόνου 1 – 0 τον ΑΟ Κέρκυρα εκτός! – Δηλώσεις προπονητών

February 19, 2023 432

Επέστρεψε στις νίκες ο Κρόνος μετά από πέντε αγωνιστικές (4 ισοπαλίες – 1 ήττα) επικρατώντας σήμερα, Κυριακή 19/2 στο γήπεδο της Στρογγυλής με 1 – 0 επί του τυπικά γηπεδούχου ΑΟ Κέρκυρα (τρίτη συνεχόμενη νίκη από πέρυσι στον Β΄ γύρο του πρωταθλήματος) με έξοχο γκολ του Τζωρτζ Γραικού στο 65΄. Ο Κρόνος ήταν καλύτερος στο Β΄ ημίχρονο και δίκαια έφτασε στη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Κέρκυρα. Αμφίρροπο το Α΄ ημίχρονο  με τον ΑΟΚ να απειλεί με τον Χανδρινό. Αλλά η φάση που άναψε τα αίματα στο 27΄με τον Τζ. Γραικό να ελίσσεται περνώντας δυο αντιπάλους και να ανατρέπεται. Πέναλτι ζήτησαν οι του Κρόνου ισχυριζόμενοι ότι ακόμα και ο επόπτης το έδειξε, αλλά ο Κ. Γιούργας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μικροεπεισόδια και στην εξέδρα που ευτυχώς - γιατί οι σχέσεις των δυο ομάδων και σε επίπεδο φιλάθλων είναι πολύ καλές – με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν έκταση.

Καλύτερος ο Κρόνος στο Β΄ ημίχρονο έχασε κλασική ευκαιρία  με την κεφαλιά του Σουλάνη να περνάει άουτ. Καλή ευκαιρία χάνει και ο Καλούδης για τον ΑΟΚ. Στο 60΄έντονες διαμαρτυρίες για τον Ταχίρι που κτύπησε εκτός φάσης, όπως υποστηρίζουν οι του Κρόνου τον Σουλάνη. Ωστόσο ο Γιούργας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ξεσηκώνοντας για μια ακόμα φορά την εξέδρα των φιλάθλων του Κρόνου. Στο 65΄ο Γεωργοπάλης κλέβει την μπάλα σουτάρει η μπάλα κοντράρει και Τζ. Γραικός δείχνει τις επιθετικές του ικανότητες πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ που καθόρισε και τον αγώνα. Πέναλτι ζήτησε ο ΑΟΚ σε φάση με τον Κούτλη.

Ο Λέσσης στο 77΄από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Ζερβό.

Γεμα΄τη η εξέδρα του γηπέδου από φιλάθλους και των δυο ομάδων.

 

Διαιτησία: Κώστας Γιούργας - Φάνης Σάκκας – Γιώργος Κυπριώτης - Αντώνης Γελέκας

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: (Χονδρογιάννης Ι.) Ζερβός, Γκόγκος, Ταχίρι, Θεόδοτος, Σελλάς, Παϊπέτης, Ατσοπάρδης, Κούτλης, Καλούδης, Χανδρινός, Κούδας. Έπαιξαν και οι: Κουλούρης, Κοσκινάς, Τσάδιλας

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Καλούδης, Γράντος, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ., Σουλάνης, Γραικός Τζ. , Ίσερης Α., Γεωργοπάλης. Έπαιξαν και οι: , Δαφνής, Λέσσης, Γραικός, Σαγιάς, Γκίτσης.

Δηλώσεις προπονητών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γιάννης Χονδρογογιάννης (ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ) «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κρόνο για τη νίκη. Εμείς μένουμε με την πίκρα ότι δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Θερμά  συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθεια τους . "

Στον πάγκο του Κρόνου Αργυράδων και τη νέα χρονιά ο Σπύρος ...

Σπύρος Νικομάνης (ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ) «Δυνατό παιχνίδι από δυο ομάδες με ιστορία. Σταθήκαμε πιο καλά αμυντικά και επιθετικά και νικήσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητλή του ΑΟ Κέρκυρα και εύχομαι καλή συνέχεια».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search